Top 3 | Air Lounger

Een Air Lounger staat ook wel bekend als een lucht zitzak of luchtbank. Ze zijn ideaal in diverse situaties. Daarnaast zijn ze ook nog verkrijgbaar in leuke prijzen. Echter zijn nog veel mensen onbekend met deze handige opblaasbare air lounger. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen!

Wij zijn op zoek gegaan naar de beste Air Lounger. We vertellen je in dit artikel wat onze favorieten zijn, hoe een Air Lounger werkt en geven we je andere handige tips. Kortom: alles wat je moet weten over de lucht zitzak kom je te weten in dit artikel.

 Top 3) Beste Air Lounger

Je koopt waarschijnlijk niet elke dag een Air Lounger. We hebben daarom onze favorieten op een rijtje gezet. Dit hebben we gedaan aan de hand van prijs/kwaliteit verhouding, beoordelingen van klanten en de specificaties. Liever zelf ontdekken? Bekijk dan direct alle Air Loungers.

1) Air lounger – lucht lounger Opvouwbaar luchtbed Luchtbed, XXL Blauw Airlounger

Ben je op zoek naar een Air Lounger met een goede prijs/kwaliteit verhouding, dan raden we aan om naar deze variant te kijken. Dit luchtbed heeft een lengte van 220 centimeter en is 70 centimeter breed (uitgeklapt). Je kunt er dus heel eenvoudig in gaan liggen of met zijn tweeën op gaan zitten. De Air Lounger heeft een formaat van 36 centimeter bij 22 centimeter wanneer je hem hebt opgevouwen. In deze set wordt een hoes meegeleverd, een soort zak waarmee je hem overal eenvoudig mee naar toe kan nemen. Kortom: een aanrader.

Air lounger - lucht lounger Opvouwbaar luchtbed Luchtbed, XXL Blauw Airlounger

24,95
Bol.com
as of 8 juni 2024 22:29

2) Air Lounger – Luchtzak – Opblaasbare Zitzak – Lucht ligbed – XL – Blauw – 70 cm

Ben je gewoon benieuwd naar de Air Lounger en wil je het eens proberen? Dan raden we deze aan. Deze Air Lounger scoort het beste als het gaat om de laagste prijs. Sommige klanten hebben een negatieve beoordeling gegeven aan deze zitzak, maar dit komt ze de Air Lounger niet vol kregen met lucht. Met onze tips krijg je het voor elkaar om het ligbed te vullen met lucht. Deze variant heeft dezelfde afmetingen en hier wordt ook een tas meegeleverd om hem mee te kunnen nemen.

Air Lounger - Luchtzak - Opblaasbare Zitzak - Lucht ligbed - XL - Blauw

★★★★★
28,99
Bol.com
as of 8 juni 2024 22:29

3) Seatzac – Chillbag – Zitzak – Candy Pink roze – 110 cm

Ben je meer op zoek naar een kwalitatieve Air Lounger? Dan raden we aan om te kijken naar deze variant van het merk Seatzac. Ze hebben ook een video gemaakt waarin ze stap voor stap uitleggen hoe je de zitzak moet vullen met lucht. Ze zijn wel iets kleiner dan de bovenstaande Air Loungers, maar zeker een goede optie.  

Seatzac - Chillbag - Zitzak - Candy Pink roze

★★★★★
31,00
Bol.com
as of 8 juni 2024 22:29

Hoe blaas je de Air Lounger op met lucht?

Het vullen van de Air Lounger met lucht is één van de belangrijkste taken bij dit product. We leggen hieronder stap voor stap uit hoe je dit kunt doen. Echter zijn er ook veel video’s waarin ze laten zien hoe je een air lounger kunt opblazen.

  1. Haal de Air Lounger uit de zak.
  2. Schut de Air Lounger goed uit, je kunt hem eventueel even languit op de grond laten liggen voor een aantal minuten zodat die mooi plat wordt.
  3. Vul vervolgens één zak met lucht door lucht te happen. Dit doe je door een paar meter te lopen en vervolgens de zak te sluiten.
  4. Vervolgens kun je de Air Lounger een stukje oprollen (3 tot 5 keer) tot wanneer hij strak wordt.
  5. Tenslotte klik je de sluitingen aan elkaar zodat deze strak blijft.

Voordelen

De Air Lounger heeft verschillende voordelen. Dit zijn een aantal redenen waarom je er één moet aanschaffen.

  • De Air Loungers liggen heerlijk. Wanneer je ze goed vult met lucht, dan kun je er uren op liggen en er een dutje in doen. Het ligt veel beter dan een strandlaken of picknickkleed.
  • Je kunt hem overal mee naar toe nemen. Omdat de Air Lounger ‘oplaasbaar’ is, kun je hem ook heel makkelijk laten leeglopen en compact ergens mee naar toe nemen. Ze zijn niet zwaar en met behulp van een zak neem jij je stoel mee.
  • Je hebt geen speciale pomp nodig. Daarnaast hoef je niet te blazen om de stoel ‘op te blazen’. Het opzetten is een fluitje van een cent, hieronder leggen we uit hoe het in zijn werk gaat.
  • Air Loungers zijn ontzettend makkelijk schoon te maken.

Ideaal voor verschillende situaties

Je kunt de lucht zitzak gebruiken voor diverse situaties. We zien dat de vraag naar Air Loungers vooral in de zomer stijgt in de maanden juni en juli. Air Loungers zijn vooral ideaal wanneer je de deur uitgaat. Denk bijvoorbeeld aan een festival waar je vaak de hele dag moet staan. Wanneer je een lucht zitzak bij je hebt kun je deze eenvoudig vullen met lucht. Vervolgens kun je er met zijn tweeën opzitten. Door het compacte design is die makkelijk mee te nemen.

Daarnaast zie je ze ook vooral gebruikt worden voor een picknick, camping of op het strand. Sommige mensen vinden het namelijk niet fijn om op de grond of op het zand te zitten. Dan is een Air Lounger echt een uitkomst.

Zo lang kun je genieten van een Air Lounger

We raden aan om goed de instructies te lezen van de leverancier. Hierdoor kun je er lang van genieten. Over het algemeen gaat een Air Lounger een aantal seizoenen mee, maar dat is ook afhankelijk van de kwaliteit. Als je eenmaal de Air Lounger hebt gevuld met lucht, dan kun je er vaak twee uur goed op zitten voordat je hem weer bij moet vullen met lucht. Probeer de Air Lounger eens, we wensen je er veel plezier mee. Onlangs schreven we ook al een artikel over de beste zitzakken voor in de kinderkamer.