Top 3 | Sleutel Organizer

Heb je ook last van een onoverzichtelijke sleutelbos? Gelukkig zijn is daar de sleutel organizer op ontworpen. De sleutel organizer is een handig item zodat je eenvoudig je sleutelbos kunt ordenenen. Dit heeft veel verschillende voordelen die we in dit blog artikel uitlichten. Zo’n sleutel organizer wordt ook wel een sleutelhouder genoemd.

Niet lichten we alleen de voordelen uit, maar ook welke onze favorieten zijn, hoe de sleutel organizer werkt, hoeveel sleutels eromheen kunnen en wat eventueel de alternatieven kunnen zijn. Daarnaast gaan we in op andere hulpmiddelen om je sleutels goed op te kunnen bergen. Kortom, alles wat je moet weten komt aan bod.

Top 3 | Sleutel Organizer

Er zijn diverse sleutel organizers online verkrijgbaar. Hieronder hebben wij onze lijst opgenomen die bij ons in de smaak vallen. We hebben deze lijst samengesteld aan de hand van beoordelingen, prijs/kwaliteit verhouding en specifieke eigenschappen. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk verschillende soorten er in op te nemen (denk aan diverse prijzen), zodat er voor iedereen een geschikt exemplaar tussen zit. Je kunt hier alle sleutel organizers vinden.

1) Orbitkey 2.0 Jet Black Sleutelhouder

Orbitkey is een groot merk als het gaat om sleutelhouders. Ze hebben een breed assortiment en sleutelhouders in diverse prijsklassen. Dit is de goedkopere variant van het merk. De sleutel organizer is gemaakt van kunststof en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Denk aan blauw, zwart, roze, zand, grijs en groen.

De key organizer biedt ruimte voor twee tot zeven sleutels. Deze is ook geschikt voor auto sleutels en je zal geen last meer hebben van klinkende sleutels in je broekzak of tas. Je kunt de sleutels heel eenvoudig aan het item bevestigen. Wanneer je één van de sleutels nodig bent klik je hem er eenvoudig uit.

Klanten zijn ook tevreden over deze sleutelhouder. Het artikel heeft nu ongeveer 30 reviews verzameld en scoort het item een 8.2. Klanten zijn vooral lovend over het compacte design en de prijs/kwaliteit verhouding. Liever de leren editie? Die kun je hier vinden.

Orbitkey 2.0 Jet Black Sleutelhouder 9348824001102

★★★★★
24,90
Bol.com
as of 14 juni 2024 22:08

2) Sleutelhanger met Multitool Flesopener – Carbon Sleutel Organizer – 2 tot 20 Sleutels – Key Organizer

Mocht je op zoek zijn naar key organizer die geschikt is voor maximaal 20 sleutels? Dan raden we deze aan om te bekijken. Deze variant scoort ook aardig goed onder de klanten die hem al geprobeerd hebben. De key organizer scoort een 9 uit meer dan 25 reviews.

De key organizer is gemaakt van carbon. Dit lichtgewichte materiaal is duurzaam en licht. De organizer is ideaal voor je broekzak. Je mag het product 30 dagen lang testen. Wanneer je niet tevreden bent, dan krijg jij je geld terug. Het unieke van deze key organizer is dat het beschikt over een flessenopener. Deze mag natuurlijk niet ontbreken aan je sleutelbos.

Sleutelhanger met Multitool Flesopener - Carbon Sleutel Organizer - 2 tot 20 Sleutels - Key Organizer

★★★★★
25,49
Bol.com
as of 14 juni 2024 22:08

3) Northwall Sleutelhanger / Sleutel Organizer – 100% Echt Leer – Key Organizer Kechain – 2 tot 7 Sleutels (bruin)

Dit is één van de populaire echt lederen sleutel organizer op het platform bol.com. Dit exemplaar werkt hetzelfde als een zwitsers zakmes. De Northwall sleutelhanger wordt in België met de hand gemaakt. Mocht jij je naam erin willen gravereren, dan is dit ook mogelijk. Je dient dan een e-mail te sturen naar het bedrijf.

De organizer scoort een 9,2 uit een 137 verschillende reviews. De gadget is zeer handig en ontzettend gaaf om te geven als cadeau. Klanten geven aan het det product luxe aanvoelt en is al jarenlang een betrouwbare partner.

Northwall Sleutelhanger / Sleutel Organizer - 100% Echt Leer - Key Organizer Kechain - 2 tot 7 Sleutels (bruin)

★★★★★
25,49
Bol.com
as of 14 juni 2024 22:08

Hoe werkt de sleutel organizer/sleutelhouder?

Een sleutel organizer werkt eigenlijk heel simpel. We hebben hier onderscheid gemaakt in het gebruik van een sleutel organizer en hoe je de sleutels aan de key organizer kunt bevestigen. Dit doe je op de volgende manier.

  1. Allereerst draai je het wieltje er af zodat je een opening creëert.
  2. Vervolgens bevestig je de sleutels door het ringetje
  3. Vouw de band op
  4. Druk het pinnetje vervolgens door de ronde opening.
  5. Tenslotte draai je het wieltje weer aan.
  6. Nu kun je gebruik maken van je sleutel organizer.

Mocht je de sleutel organizer willen gebruiken. Dan kun je eenvoudig met je duim of andere vinger de sleutels naar de zijkant duwen. Vervolgens kun je de deur openen met je sleutel. Als je de sleutel niet meer gebruikt duw je de sleutels terug de sleutel organizer in. Hierdoor hou jij je sleutelbos mooi compact. Op YouTube staan talloze video’s waar uitgelegd wordt hoe ze werken.

Sleutelhouders voor aan de muur

Super, nu heb je alle sleutels op één compacte plek. Echter raken veel mensen nog wel eens de sleutel kwijt. Dit komt omdat ze geen één vaste plek in het huis hebben. Gelukkig heb je daar sleutelhouders voor die je aan de muur kunt bevestigen. De wandhanger voor sleutels beschikken vaak over meerdere haken waar je diverse sleutels aan kunt hangen. Zo ben je voortaan gelijk klaar om de deur uit te gaan en hoef je niet meer te zoeken naar je sleutels. Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor aan de muur en kun je er vaak meerdere dingen in opbergen. Voor elk interieur is er wel een sleutelhouder voor aan de muur.

Nooit meer je sleutels kwijt met behulp van een AirTag of SmartTag

We zijn allemaal wel eens onze sleutels kwijtgeraakt. Super vervelend natuurlijk, want nu moet je alle sloten vervangen en nieuwe sleutels kopen. Daarom is voorkomen beter dan genezen. Steeds meer mensen hebben een AirTag, SmartTag of andere GPS tracker aan de sleutelbos hangen. Hierdoor heb je altijd zicht waar je sleutels zijn.

Ze werken op basis van GPS of Bluetooth. Je koppelt de tracker aan je telefoon. De AirTag is speciaal ontworpen voor de iPhone gebruikers, de SmartTag voor de Samsung gebruikers. Mocht je de sleutelbos kwijt zijn, dan kun je via de applicatie via je telefoon zien waar de tracker zich bevindt. Hierdoor weet je direct waar je sleutelbos is. Dit helpt ontzettend veel bij het zoeken van je zoekgeraakte sleutelbos.

Veel succes bij het vinden naar de juiste sleutel organizer!

We hopen dat je een stukje wijzer bent geworden over de beste sleutel organizers. We raden aan om zoveel mogelijk reviews te lezen zodat je een goed inzicht heb in de prestaties van het product. Daarnaast zie je ook vaak dat er sleutel labels worden gebruikt om je sleutels te kenmerken. Dit kan ook helpen bij het organizen van je sleutels. We wensen je veel succes bij het vinden van de juiste sleutel organizer!