Top 6 | Fijne en handige handschoenen zonder toppen

Handschoenen zonder toppen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Ze worden ook wel handschoenen zonder vingers of vingerloze handschoenen genoemd, maar dat klinkt een beetje gek. Denk bijvoorbeeld aan om je handen warm te houden, bij artrose of wanneer je in de sportschool staat te sporten.

In dit artikel gaan we dieper in op de handschoenen zonder toppen. Per doeleinde hebben we onze beste keuze op een rij gezet. Daarnaast geven we een aantal tips waar je op moet letten als je deze vingerloze handschoenen gaat aanschaffen. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.

De beste handschoenen zonder toppen

Vingerloze handschoenen worden voornamelijk gebruikt voor de warmte. Grootste voordeel is dat je vingers vrij zijn en je de grip houdt dat je gewend bent. We hebben de beste handschoenen zonder toppen op een rij gezet. We hebben deze opgedeeld in verschillende doeleinden. Ga direct door naar vingerloze handschoenen voor stijfheid, fitness, warmte, bouwvakkers, fietsers en telefoon.

Tegen stijfheid (Reuma & Atrose): Nixnix Reuma Handschoenen 

Er zijn redelijk veel mensen die last hebben van atrose, reuma en artritis. Om de pijn in je handen te verlichten dragen deze mensen compressie handschoenen. Echter zijn de normale handschoenen niet echt praktisch, want dan kun je bijvoorbeeld je dagelijkse werkzaamheden niet meer uitvoeren. De vingerloze handschoenen kunnen dan uitkomst bieden.

Deze handschoenen zonder toppen van het merk Nixnix beschikken over goede reviews. Dit komt onder andere door de eerlijke prijs. Deze handschoenen zijn speciaal ontwikkeld om de pijn te verlichten. Ze zijn gemaakt van zacht en ademend katoen. Ze zijn erkend door artrose en reumaspecialisten. Ontdek hier andere vingerloze handschoenen die speciaal gemaakt zijn voor mensen met stijfheid.

Nixnix Reuma Handschoenen - 1 Paar - Artrose - artritis - Maat M - Thuiswerk handschoenen - Grijs - Compressie Handschoenen - Carpaal Tunnel

★★★★★
13,95
Bol.com
as of 7 juni 2023 13:53

Voor de fitness: ZEUZ® Sport & Fitness Handschoenen Dames & Heren 

Ben je iemand die fanatiek meerdere keren per week naar de sportschool gaat? Dan zijn speciale (fitness) vingerloze handschoenen een must. Deze speciale handschoenen voorkomt dat je pijn, blaren of eelt krijgt. Ze zorgen voor een optimale grip waardoor jij je sportprestaties nog naar een hoger niveau kan tillen. Bekijk hier alle fitness handschoenen.

Deze fitness handschoenen van ZEUZ zijn als beste uit de test gekomen. De handschoenen zijn verstelbaar zodat je de steun krijgt die je nodig bent. Het ademende design en en microvezel materiaal zorgen ervoor dat het zweet niet wordt opgenomen en de warmte er uit kan. Uit meer dan 200 reviews zien we dat fitnessers er ontzettend blij mee zijn. Deze handschoenen hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding.

ZEUZ® Sport & Fitness Handschoenen Dames & Heren – Krachttraining Artikelen – Gym & Crossfit Training – Grijs & Zwart – Gloves voor meer grip en bescherming tegen blaren & eelt - Maat M

★★★★★
17,50
Bol.com
as of 7 juni 2023 13:53

Voor warmte: Polswarmers rood – Gebreide vingerloze handschoenen wol – Dames

Je wilt geen koude handen krijgen, ook niet wanneer je thuis binnen zit. Deze gebreide vingerloze handschoenen zijn echt een uitkomst. Ze warmen niet alleen een deel van je handen op, maar ook nog de pols en een deel van je armen. De toppen zijn niet bedekt waardoor je meer grip hebt. Je ziet dat deze vingerloze handschoenen ook gebruikt worden in de auto en wanneer je achter de computer zit. Ze zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Ook wanneer je actrose of reuma hebt zijn deze handschoenen ideaal om de pijn te verlichten.

Gebreid Dames Vingerloze Handschoenen Polswarmers Zwart Maat One size

★★★★★
5,19
Bol.com
as of 7 juni 2023 13:53

Voor mensen die buiten werken: Blåkläder Handschoen Mekaniekers Zwart/grijs

Bouwvakkers, timmerlieden, grondwerkers hebben allemaal één ding gemeen: het werk wat ze doen vindt vaak buiten plaats. Vooral in de wintermaanden is het koud buiten. Het dragen van handschoenen is daarom erg fijn als je dit beroep uitoefent. Echter wil je niet van die warme ‘normale’ handschoenen dragen, want dat werkt niet prettig.

Deze speciale vingerloze handschoenen voor de bouw zijn ideaal. De pink en ringvinger zijn bedekt, de overige drie vingers (middelvinger, wijsvinger en duim) zijn niet bedekt. Het ademende design zorgt voor comfort.

Blåkläder Handschoen Mekaniekers Zwart/grijs Mt 10

★★★★★
27,41
Bol.com
as of 7 juni 2023 13:53

Voor mountainbikes en wielrenners: GripGrab ProGel Padded Handschoenen

Voornamelijk mountainbikers fietsen met de zogenaamde ‘half finger gloves’. Ze worden ook wel fietshandschoenen genoemd. Ze zijn vaak gemaakt van lichtgewicht en hoogwaardige materialen. Ze bieden maximale bewegingsvrijheid en hebben een perfecte pasvorm. Uiteindelijk zorgen ze voor een goed grip en controle. Tenslotte zorgen ze nog voor iets van bescherming wanneer je valt. Alle wielerhandschoenen kun je hier vinden.

Onze voorkeur gaat uit naar de Padded handschoenen van GripGrab. Deze wielerhandschoenen maken al je verwachtingen klaar. Ze zitten comfortabel en zorgen ervoor dat je fijn kunt fietsen. Let even goed op de maattabel wanneer je deze gaat aanschaffen.

GripGrab GripGrab ProGel Padded Handschoenen - Zwart - Unisex - Maat L

★★★★★
41,95
Bol.com
as of 7 juni 2023 13:53

Voor telefoongebruikers: R2B Handschoenen Touchscreen handschoenen

Wanneer je normale handschoenen draagt kun het touchscreen niet bedienen van je smartphone. Je kunt dan kiezen om een paar handschoenen zonder toppen aan te schaffen. Hierdoor heb je de vingers vrij en reageert het touchscreen zoals je gewend bent. Je kunt hier alle touchscreen handschoenen vinden.

Echter raden wij speciale touchscreen handschoenen aan. Deze handschoenen hebben vingertoppen die werken met je touchscreen. Zo zijn je hele handen bedekt en kun je de telefoon gewoon gebruiken. Ideaal wanneer je op de bus of trein staat te wachten. Deze handschoenen van R2B zijn één van de populairste en is een one-size formaat.

R2B Handschoenen heren winter - Touchscreen handschoenen - Handschoenen dames winter - Heren maat S/M- Dames maat L/XL

★★★★★
14,95
Bol.com
as of 7 juni 2023 13:53

Laptop handschoenen: Verwarmde handschoenen zonder vingertoppene verwarmen doormiddel van USB-kabel

Sommige mensen krijgen last van koude vingers of handen wanneer ze achter de laptop zitten. Zoals je weet zitten er veel mensen voor hun werk urenlang achter de laptop. Deze handschoen heeft ook geen toppen, hierdoor kun je de laptop bedienen zoals je gewend bent. Daarnaast kun je met de meegeleverde kabel de handschoenen extra warm maken. Dit zorgt voor een extra stukje comfort!

Verwarmde handschoenen zonder vingertoppen – te verwarmen doormiddel van USB-kabel – voorzien van carbon warmte element - zwart - ObboMed MH-1000 -

★★★★★
22,98
Bol.com
as of 7 juni 2023 13:53

Let hier goed op wanneer je handschoenen zonder toppen gaat aanschaffen

De handschoenen zonder toppen zijn niet heel charmant, maar zijn wel super praktisch. Gelukkig zijn er al heel veel mensen die deze vingerloze handschoenen dragen. Wanneer je een paar gaat aanschaffen, let dan even goed op de maattabel. Je kunt ze voor de zekerheid ook even passen. Daarnaast geven reviews van klanten een ontzettend goed beeld over de handschoenen. We hopen dat je met deze tips en informatie een goede keuze kunt maken. Bekijk hier alle handschoenen zonder toppen.