De leukste smoothie cadeau’s op een rij!

Een smoothie is een heerlijk koud drankje om eens in de zoveel tijd een keer te drinken. Een smoothie is vaak romig en bestaat voornamelijk uit fruit. Je mengt een aantal ingrediënten met behulp van een blender, mixer of de smoothie maker. Is er iemand jarig en wil je graag een smoothie cadeau geven? Dat begrijpen we helemaal. In dit artikel geven we je inspiratie zodat je een leuk smoothie cadeau kan geven. Lees snel door om de leukste smoothie cadeau’s te ontdekken!

1) Smoothie maker

Eén van de belangrijkste onderdelen bij het maken van een smoothie, de smoothie maker of een blender. De smoothie maker is speciaal gemaakt voor het maken van smoothies, een blender is multifunctioneel en ook geschikt voor andere gerechten. Grote voordeel van een smoothie maker is dat je ze makkelijker kunt schoonmaken. Wanneer je een smoothie maker aanschaft, kijk dan goed naar het aantal standen, de accessoires die mee worden geleverd en natuurlijk de prijs. Overigens geven de beoordelingen ook een goede indicatie van de prestaties van de smoothie maker.

2) Boeken over Sappen en smoothies

Je hebt zoveel verschillende fruitsoorten. De combinaties zijn daarom ontelbaar. Probeer daarom eens een nieuwe smoothie uit. Deze nieuwe smoothies ontdek je met smoothie boeken. In dit boek heb je keuze uit meer dan 500 verschillende soorten sappen en smoothies. Hierdoor heb je altijd keuze om eens een nieuwe smoothie te proberen. Als we de reviews lezen van het boek, dan zijn de meeste mensen lovend. Geef daarom een boek over smoothies cadeau!

3) Smoothie bekers

Een smoothie kun je natuurlijk thuis klaar maken, in een glas stoppen en direct opdrinken met een rietje. Maar wat als je de smoothie mee wilt nemen naar het werk? Of als je ze in de koelkast wil bewaren? Dan heb je een speciale smoothie beker nodig. Je kunt deze beker vastklikken met de deksel en daardoor kan je hem makkelijk mee buiten de deur nemen. Je wast de beker ook heel makkelijk af. Een functioneel en leuk product als je van een smoothie houdt.

4) Fruitschaal

Een ander belangrijk onderdeel zijn natuurlijk de ingrediënten. Als de jarige job al een smoothie blender heeft, overweeg dan om de ingrediënten aan te schaffen voor het maken van een smoothie. Denk aan fruit, melk, yoghurt, havermout. In de zomer kun je smoothies maken met ijs of bevroren fruit. Kijk misschien ook eens naar een mooie fruitschaal of fruitmand. Je kunt eventueel ook een fruit abonnement geven als cadeau. Hierdoor weet je zeker dat je elke week vers fruit in huis hebt!

5) Plant je eigen fruit

Plant in a box, een leuk cadeau voor de smoothie liefhebber. Zoals we hierboven ook al beschreven is fruit één van de belangrijkste ingrediënten bij een smoothie. Fruit kun je zelf ook natuurlijk planten, vooral met dit concept. Je verzorgt de boom op de juiste manier en na een loop van tijd kun je het fruit opeten.

6) Water met een smaakje

Het kost soms even wat moeite om een smoothie te maken. Kijk daarom ook eens naar een waterfles met een smaakje. In de fles zit een uitsparing waar je fruit in kunt bewaren. Voeg hier water bij toe en je hebt water met een fruitsmaakje. Het is ideaal wanneer je geen blender en melk/yoghurt bij de hand hebt. Het kost daarnaast veel minder tijd en moeite.

Veel succes met het zoeken van het smoothie cadeau!

Hopelijk ben je nu een stuk wijzer geworden in de smoothie wereld. We hopen dat je nu makkelijker een keuze kunt maken. Let goed op de beoordelingen bij de producten, hierdoor krijg je een betere indicatie van de prestatie van de producten. Daarnaast lichten we nog veel meer cadeaus uit op onze website.