De snoepmachine, heerlijk en leuk speelgoed!

Een lolly, winegums of kikkertjes zijn allemaal voorbeelden van heerlijke snoep. Kinderen, maar ook ouders snoepen wel iedere week. Dit komt voornamelijk door het suiker wat erin is verwerkt. Er zijn allerlei redenen om snoep te eten, bijvoorbeeld omdat we iets te vieren hebben of je kind zich netjes heeft gedragen.

Wanneer je een echte snoep liefhebber bent, dan willen we je graag in aanraking laten komen met de snoepmachine. Een machine die zorgt ervoor dat je het snoep eten naar een hoger niveau tilt. In dit artikel gaan we je alles vertellen over deze leuke gadget.

Wat is een snoepmachine?

De naam verklapt het eigenlijk al, een machine die snoep uitserveert. Het lijkt veel op de grijpers die je op de kermis tegenkomt. Met behulp van kleingeld kun je dan met behulp van een grijper iets leuks grijpen. Denk bijvoorbeeld een grote knuffel of zelfs een smartphone.

Een snoep grijper is niet zo groot als de grijpers die je op de kermis ziet. Ze zijn ongeveer 25 centimeter breed, 20 centimeter diep en 35 centimeter hoog. Dit betekent dat het ideaal is voor kinderen. Ze zijn ook licht van gewicht zodat je ze makkelijk kunt verplaatsen. Ze worden daarom ook wel een mini grijpmachine genoemd. De muntjes worden meegeleverd bij de snoepmachine en bij machines zit er zelfs muziek in.

Waarom snoepmachines leuk zijn om te hebben

Een snoepmachine is een gave gadget voor kinderen. Ze kunnen er urenlang plezier van beleven. Deze elektronische machine geeft je de kans om je favoriete snoepjes en verrassingen te grijpen.  Je grijpt namelijk niet iedere keer raak, dus het is altijd de kunst om raak te grijpen. We hebben allemaal wel eens dat moment meegemaakt dat het snoep op het allerlaatste moment uit de grijper valt. Chit, nog een keer proberen!

De beste snoepmachines

Er zijn een aantal snoepautomaten in het klein die je kunt kopen. We hebben een lijst gemaakt met daarin de beste snoepmachines van dit moment. Bij het selecteren van de lijst kijken we voornamelijk naar de prijs/kwaliteit verhouding en beoordelingen van klanten. We kijken hier voornamelijk op platformen zoals bol.com en Amazon. Echter zijn de snoepautomaten op Amazon aan de dure kant in vergelijking met die van bol.com.

1) MikaMax Candy Grabber Snoepmachine – Actiespel – Snoepautomaat – Grijpmachine

Deze MikaMax Candy Grabber is de beste snoepmachines. De machine werkt op drie grote ronde D batterijen. Er worden nep muntjes meegeleverd bij de machine, maar echt geld herkent de grijper ook. Het speelgoed kan ook muziek afspelen, waardoor je een spel element kan spelen. Het is dan de bedoeling dat je het snoep grijpt voordat het muziekje is afgelopen. Gebruik de joysticks en pak dat lekkere snoep!

Je kunt deze snoepmachine van boven losmaken. Hierdoor kun je eenvoudig het snoep er instoppen of uitpakken. Het zorgt voor eindeloos spelplezier en kindervreugde. De meeste recensies zijn lovend. Er wordt aangegeven dat ze voornamelijk op verjaardagen of bij oma/opa worden gebruikt. Kinderen weten al snel hoe het werkt.

MikaMax Candy Grabber Snoepmachine - - Snoepautomaat - Grijpmachine

★★★★★
56,95
Bol.com
as of 7 mei 2024 06:49

Alternatief van een snoepautomaat: Kauwgumautomaat

Vind je de grijpmachine een dure aankoop? Kijk dan eens naar de kleine kauwgumautomaat. Deze machine serveert ook snoepgoed uit, maar dan op een iets simpelere manier. Je draait aan de hendel en vervolgens zie je een kauwgumbal naar beneden glijden van de glijbaan. De ballen hebben verschillende kleuren en smaken, dus het is altijd maar een verassing wat je krijgt.

Dubble Bubble Kauwgomballen automaat

★★★★★
18,99
Bol.com
as of 7 mei 2024 06:49

Alternatief van een snoepautomaat: Arcade Coin Pusher – Kermis muntenschuiver

Een ander spel dat je vaak op de kermis ziet is de muntenschuiver. Je gooit één muntje in de machine en je hoopt vervolgens dat er meerdere muntjes uitkomen. Van deze muntjes kun je dan op de kermis een item kopen, zoals een knuffel. Deze mini variant is leuk speelgoed voor kinderen. Dit apparaat beschikt ook over geluid, licht en zorgt voor een echt kermis gevoel.

United Entertainment - Arcade Coin Pusher - Kermis Muntenschuiver

★★★★★
46,08
Bol.com
as of 7 mei 2024 06:49

Dit snoepgoed doe je in de snoepmachine

Het is belangrijk dat je de juiste snoep aanschaft voor de snoepmachine. Je moet daarom soms even oefenen voordat je de juiste snoep hebt gevonden. Veel snoep is namelijk te groot, te zwaar of past het niet in bakje waar het snoep invalt.

Kortom, je moet snoep vinden die licht en klein is. Daarnaast is handig om snoep te kiezen dat in een papiertje zit. Voorbeelden hier van zijn is kleine chocolades (mars, twix) en kleine lolly’s.

Andere voorbeelden van verpakt snoep zijn moam’s, menthol snoepjes, Haribo snoepjes in een zakje of kleine schatkistjes met zachte snoepjes.

Veel plezier met de snoepautomaat in het klein

Nogmaals, we lezen alleen maar reviews van klanten waarin ze aangeven dat de kinderen er extreem blij mee zijn. Ze kijken er niet zo snel op uit en het is tenslotte ook leuk voor volwassenen. Overigens is het ook leuk om later op de kermis de grijper samen met je zoon of dochter de grijper te proberen. Kortom, we wensen je alvast veel plezier met de snoepgrijper!