De WC Bril hoes, lees er hier alles over!

We zitten dagelijks allemaal wel eens op de WC. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat we gemiddeld per week één uur en 45 minuten op het toilet zitten. Dat is gemiddeld 92 dagen op een mensen leven!

Je mag daarom best wat geld spenderen in het comfort op het toilet. Daarin zien we dat veel mensen bijvoorbeeld op zoek zijn naar een WC Bril hoes. In dit artikel gaan we je daar alles over vertellen zodat je lekker op de WC kan zitten.

Een WC Bril hoes is ideaal voor bepaalde momenten

De WC bril hoezen worden eigenlijk voor twee doeleinden gebruikt. Hygiëne en warmte, hieronder gaan we daar dieper op in.

Hygiëne op openbare toiletten

We poepen en plassen op het toilet. We vinden het daarom soms niet zo fijn wanneer we op openbare toiletten komen. We delen dan namelijk onze billen met die van een ander. Daarnaast kom je gewoon op bepaalde toiletten die vies zijn, maar je ontlasting ophouden is ook geen optie. Sommige mensen leggen dan wat WC papier op de bril, maar één vleugje wind en het ligt alweer op de grond. Daarnaast merk je dat je met WC papier niet de volledige WC bril kan afdekken.

Met een WC bril hoes creëer je een tussenlaag tussen je billen en de WC bril. Hierdoor zit je fijner op openbare toiletten.  Wanneer je op vakantie gaat kom je vaker op openbare toiletten. Maar denk ook wanneer je met het openbaar vervoer reist (vliegtuig, trein), een dagje uit gaat, naar school of restaurant gaat.

Warmte tijdens de koude maanden

Het toilet is vaak niet de warmste ruimte van je woning. Dit komt omdat er geen verwarming in zit en er soms een raampje open staat voor de nare luchtjes. Wanneer je dan met je billen de bril raakt, dan kan het ijskoud zijn. Voornamelijk in de winter is het geen pretje om op het toilet te zitten.

Er zijn WC brillen hoezen die voor warmte zorgen. Ze zijn zacht en zorgen ervoor dat je comfortabel op de WC kan zitten. Dus; warme billen op het toilet met een speciale WC bril hoes!

De beste WC Bril hoezen van dit moment!

Je hebt verschillende WC bril hoezen op de markt. We hebben voor jou de beste op een rijtje gezet. We hebben daarbij ook rekening gehouden met de verschillende wensen (warmte, hygiëne). Doe je er voordeel mee!

1) Toilet Seat Cover papier –  Verpakt per 100 stuks – 100% doorspoelbaar

Ga je voor een hygiëne op toiletten waar ook veel andere mensen komen? Kijk dan naar deze Toilet Seat Cover. De WC bril hoes werkt heel simpel. Je trekt er één uit de doos, scheurt het middelste stuk open, vervolgens vouw je hem open en kun je hem op de toilet bril leggen. Wanneer je klaar bent, zal de wc bril hoes automatisch doorgespoeld worden. Ze zijn dus voor eenmalig gebruik en wegwerp.

Grote voordeel van dit product is dat ze in 100 stuks worden geleverd. Daarnaast nemen ze niet veel ruimte in beslag, dus je kunt ze eenvoudig meenemen in de tas. De hoesjes zijn 100% natuurlijk afbreekbaar, waardoor ze geen invloed hebben op het milieu.

Verpakt per 100 stuks - WC-bril Bescherming - Geschikt voor op Vakantie of Reis

★★★★★
9,99
Bol.com
as of 4 april 2024 10:42

2) Toiletbril Cover – WC Bril Cover – WC Bril Cover – Toiletbril Hoes – Herbruikbare WC-Brilhoesje – Wasbaar

Ga je liever voor warmte op het toilet? Bekijk dan dit brilhoesje voor op het toilet. Met deze WC bril hoes kun je comfortabel op het toilet zitten wanneer het kouder wordt. Je kunt ze heel eenvoudig bevestigen op het toilet. Ze zijn universeel, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste toiletbrillen.

Toiletbril Cover - WC Bril Cover - WC Bril Cover - Toiletbril Hoes - Herbruikbare WC-Brilhoesje - Wasbaar

9,99
Bol.com
as of 4 april 2024 10:42

Andere items die het comfortabeler maken op het toilet!

Zoals we aan het begin van het artikel ook al aangaven spendeer je best wat tijd op het toilet. Hieronder gaan we in op een aantal items die het kwartiertje op het toilet comfortabeler en leuker maken. Denk bijvoorbeeld aan: