Goedkope kersttrui, ontdek de leukste

Eén van de mooiste tijden van het jaar: kerst. We tuigen de kerstboom op, luisteren kerstmuziek, eten een lekker kerstdiner, steken de haard en kaarsjes aan, versieren het huis met kerstlampjes, kijken all you need is love en geven elkaar kerstcadeaus. Alles om het fijne kerstgevoel te creëren.

Toch ontbreekt er nog één ding in het rijtje: het dragen van een (foute) kersttrui. Naar schatting dragen zo ongeveer 1 miljoen Nederlanders een kersttrui. Je draagt hem waarschijnlijk niet meer dan 3 dagen per jaar. Daarom zijn veel mensen op zoek naar een goedkope kersttrui, maar wel van een degelijke kwaliteit. Gelukkig kun je deze al scoren voor €19,95-. In dit artikel lichten we de mooiste goedkoopste kersttruien uit en geven je andere handige informatie.

Onze keuze) Beste goedkope kersttrui

We begrijpen dat je niet te veel geld wilt uitgeven voor een kersttrui. We hebben hieronder kersttruien uitgelicht met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze lijst is samengesteld aan de hand van reviews, printje, prijs en kwaliteit. Natuurlijk heeft ieder zijn eigen smaak, maar wellicht is de keuze makkelijker om te maken met deze tips. Liever zelf shoppen? Bekijk dan hier de goedkope kersttruien.

1) Foute Kersttrui Dames & Heren – Christmas Sweater “Rudolf” – Kerst trui Mannen & Vrouwen

We zijn zelf ontzettend fan van deze foute kersttrui. Zelf gaat onze voorkeur uit naar een rode kersttrui, want dat is voor ons de kleur van kerst. Deze trui zit heerlijk en comfortabel. Deze kersttrui is verkrijgbaar in 13 verschillende printjes. Zo kun je bijvoorbeeld er één kiezen met Rudolf het rendier of met een leuke quote zoals ‘Oh deer, its Christmas’.

Het is een goedkope kerstrui, maar niet de allergoedkoopste. Onder het motto ‘goedkoop is duurkoop’ raden we deze aan. Je weet dan zeker dat je hem een aantal jaren aan kunt. Niet voor niets krijgt deze kersttrui ontzettend goede reviews. De kersttrui heeft een score van een 9,2 uit meer dan 70 reviews. Ze zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere maat. Ze vallen normaal uit en je kunt ze gewoon uitwassen in de wasmachine. Ze zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Foute Kersttrui Dames & Heren - Christmas Sweater "Rudolf" - Kerst trui Mannen & Vrouwen Maat L

★★★★★
39,95
Bol.com
as of 9 juni 2024 15:08

2) Foute Kersttrui Dames & Heren – Christmas Sweater “Gezellig Kerst Rood” – Kerst trui Mannen & Vrouwen Maat

Een andere variant van UglyXmas. Deze ontzettend foute kersttruien zijn leuk om te dragen tijdens de kerst. Met deze kersttrui kun je iedereen laten lachen en ze zijn ook nog eens lekker warm. Bijkomend voordeel: ze kriebelen niet zoals veel kersttruien dat wel doen. Daarnaast kun je dezelfde kopen als je vriend of vriendin, want ze zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Deze trui is verkrijgbaar in tien verschillende printjes. Ze hebben een leuk printje en hebben een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Ze worden daarnaast ook nog eens gratis verzonden. Mocht de maat toch niet goed zijn, dan kun je hem altijd kosteloos retourneren. Ook andere mensen zijn lovend over deze goedkope kersttrui (9 uit 89 reviews). Zo zegt een klant het volgende:

  • “Artikel prima! Nog niet gedragen maar ziet ernaar uit dat het goede kwaliteit/prijsverhouding heeft. De hele afhandeling is geheel in stijl en met zorg in elkaar gezet! Erg leuk! Kom je helemaal in de sfeer! Verder bevat ieder bericht ook alle benodigde info.”

Foute Kersttrui Dames & Heren - Christmas Sweater "Traditioneel & Gezellig" - Kerst trui Mannen & Vrouwen Maat M

★★★★★
39,95
Bol.com
as of 9 juni 2024 15:08

Wanneer draag je een kersttrui?

De 1e en 2e kerstdag zijn op 25 en 26 december. Vaak houden bedrijven en scholen een zogenaamde ‘kersttruien’ dag. Dit is een dag waarbij iedereen naar school of werk mag komen met een foute kersttrui. Vaak vindt deze dag plaats op de laatste werkdag voor kerst. Je ziet overigens ook dat sommige instanties er een hele week van maken. Het is belangrijk om deze dag/week vroegtijdig te communiceren aan je personeel of studenten. Zo heeft iedereen nog genoeg tijd om een kersttrui aan te schaffen.

Waar kun je allemaal een goedkope kersttrui kopen?

Natuurlijk is bol.com niet de enige waar je goedkope kersttruien kunt aanschaffen. Andere giganten zoals Amazon en Shein bieden ook kersttruien aan voor een zachte prijs. Let hier wel goed op de levertijd en leverdatum. Het is namelijk wel zo fijn dat je de kersttrui voor de kerst binnen hebt.

Kersttruien kun je ook fysiek in de winkel kopen. Winkels zoals Action, HEMA, Zeeman en LIDL hebben vaak ook één of twee varianten verkrijgbaar in de winkel. Deze zijn vaak minder uniek in zijn soort, maar natuurlijk ook prima als je op zoek bent naar een goedkope kersttrui. Hou de boekjes van deze winkels goed in de gaten. Gelukkig zijn ze verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen.

Wat is een foute kersttrui?

Een foute kersttrui is een kersttrui die grappig en lelijk is. Omdat ze zo grappig en lelijk zijn ze ontzettend fout. In het jaar 2015 was de vraag naar foute kersttruien ineens enorm. Het leek eerst een trend, maar het heeft de afgelopen jaren bewezen dat deze trend elk jaar terugkomt. Je ziet trouwens steeds gekkere kersttruien. Denk bijvoorbeeld aan kersttruien waar lichtjes in zijn verwerkt. Daarnaast zie je ook veel kersttruien met een quote waar je zelf om moet lachen. Kortom, hoe fouter, hoe beter!

Denk ook aan de foute kerstmutsen en kerstballen

Weet je dat ook leuke kerstmutsen en kerstballen verkrijgbaar zijn? Denk bijvoorbeeld aan een muts met Rudolf hoorntjes of waar lampjes in zijn verwerkt. Daarnaast heb je ook opvallende kerstballen of andere accessoires die je in de kerstboom kunt hangen. Denk bijvoorbeeld aan deze kerstballen met emoticons of gereedschap.

Wees er snel bij

We willen je graag nog één tip meegeven. Er is aan het einde van het jaar altijd een enorme run op kersttruien. Veel mensen willen last-minute nog even snel een kersttrui scoren. We raden daarom aan om en vroeg bij te zijn. Hierdoor weet je zeker dat je er één in de kast hebt hangen. Daarnaast is de post ook vaak druk tijdens deze dagen. We hopen dat je met het lezen van dit blogartikel een stuk wijzer bent geworden over de kersttrui. Als je nog meer inspiratie wil, kijk dan gerust eens op pinterest en zoek op kersttrui. We wensen je veel plezier tijdens de kersttruien dag.