Iemand succes wensen met de laatste zwangerschap loodjes

De zwangerschapsperiode is voor veel vrouwen een zware periode. Tijdens iedere fase heeft de zwangerschap wel zijn moeilijke momenten. Denk bijvoorbeeld aan de misselijkheid aan het begin, het maagzuur dat je daarna vervolgens krijgt en de laatste fase wanneer de buik enorm is gegroeid.

Hoe dichter de zwangere vrouw bij de 40 weken komt, hoe zwaarder het wordt. Fysiek, maar ook mentaal. Denk bijvoorbeeld aan: het uitermate lang wachten en bedenken wanneer de baby zal komen. Sommige zwangere vrouwen zullen denken dat ze er uit zien als een walvis. De ander moet weer de heletijd plassen of kunnen niet in slaap vallen. Wanneer je bij de laatste loodjes bent, dan is het ook niet meer verstandig om dingen te tillen. Kortom, allemaal redenen waarom je aan het einde van de zwangerschap periode er gewoon helemaal klaar mee bent. Maar hey, al die zwangerschapsklachten, ze zijn het allemaal waard!

Tijd om de zwanger een hart onder de riem te steken. We gaan haar veel succes wensen met de laatste loodjes van haar zwangerschap. Maar hoe kun je dit nou goed doen? Dat gaan wij je vertellen in dit artikel.

Een groot of klein gebaar, het maakt niet uit

Goed om te weten is dat het niet uitmaakt of je nou heel groot uitpakt, of een klein gebaar doet. De zwangere vrouw zal het namelijk al hartstikke fijn vinden dat je aan haar denkt. Een geschikt moment is wanneer ze met zwangerschapsverlof gaat. Dit kun je ook doen wanneer ze nog een aantal weken moet, want ze zitten vaak de hele dagen thuis te wachten.

Zwangere vrouwen mogen vanaf 6 weken voor de uitgerekende datum met zwangerschap verlof. Ze moeten minimaal vier weken voor de uitgerekende datum met zwangerschap verlof. Vaak geven ze dit wel aan, maar soms krijgen ze zoveel last zodat ze eerder met verlof gaan.

Het gebaar bij het succes wensen met de laatste loodjes

Zoals aangegeven kun je veel verschillende dingen om iemand succes te wensen met de laatste loodjes van de zwangerschap. Het belangrijkste is dat het persoonlijk aanvoelt. Hierbij mag een stukje oppeppende tekst niet bij ontbreken.

1) Een kaartje sturen

De meeste mensen sturen een kaartje. Het voordeel van een kaartje is dat het eenvoudig door de brievenbus geleverd kan worden, niet duur is en een leuk gebaar is. Schrijf op de kaart een oppeppende tekst. Bijvoorbeeld:

  • Zet hem op de laatste weekjes, lekker genieten van wat er komen gaat!
  • Veel plezier met je verlof en heel veel succes met de laatste loodjes.
  • We hopen op een snelle, veilige en gezonde bevalling, veel succes met de laatste loodjes!
  • Gezonde bevalling toegewenst en heel veel succes met de laatste loodjes!
  • De laatste loodjes wegen zwaar maar voor je het weet is die kleine daar!
  • Er is een klein wondertje onderweg, veel succes met de laatste loodjes!
  • Geniet van dit geweldige avontuur in je leven, nog eventjes, en dan is de kleine daar!

2) Een bloemetje

Een bloemetje zegt net iets meer dan een kaartje. Je kunt vaak ook een kaartje toevoegen aan het bloemstuk. Wist je dat je ook bloemetjes online kunt bestellen en laten bezorgen? Dan weet je zeker dat het niet ‘ongelegen’ komt.

3) Kleertjes voor de baby

Veel mensen zien een bloemetje of een kaartje als een cadeau waar je niet zoveel aan hebt. Wil je een nuttig cadeau? Kijk dan naar kleertjes voor de aanstaande baby. Aanstaande ouders vinden namelijk het hartstikke leuk om kleren te krijgen. Naast kleren, kun je ook kijken naar leuke knuffels, boekjes, doekjes of ander baby speelgoed. Voor jezelf is het ook leuk om de baby laten in jouw gekochte kleren zien liggen.

4) Een tegoedbon

Ben je bang dat ze jouw stijl niet zo mooi vinden? Schaf dan een tegoedbon aan. Een cadeaukaart van de Hema of bol.com kun je al vanaf €5,- euro aanschaffen. Hiermee kunnen ze zelf bepalen wat ze er mee van willen kopen.

5) Ga een dagje samen op pad

Even uit de waan van de dag, even niet meer denken aan de zwangerschap. Neem een zwangere vrouw mee op pad. Je kunt bijvoorbeeld samen even iets gaan eten, een stukje gaan wandelen, even naar de sauna of even gaan shoppen. Overleg of ze het fijn vindt, nooit geschoten is altijd mis.

6) Denk ook aan mama

Mama, daar gaat het om, niet alleen om de baby die er aan komt. Bedenk waar een vrouw blij van wordt. Denk bijvoorbeeld aan een lekker Rituals pakket, parfum, fruitmandje, een boek wat ze kan lezen, tony chocolony’s of een lekker massagekussen. Nogmaals, alles wat je geeft is al super, het gaat om het idee.

Succes met de laatste zwangerschap loodjes!

Oprecht, we hopen dat alles goed zal verlopen tijdens de laatste loodjes van de zwangerschap. Van een kind heb je je leven lang plezier, je zet de familielijn voort en het is mooi om te zien wat er uit de combinatie van de zwangere vrouw en de man groeit. Veel succes met de laatste loodjes!