Marvel cadeau: deze lijst moet je gezien hebben

De stripfiguren en helden van Marvel zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Wie kent nou niet Spider-Man, De Hulk, Iron Man of Captain America. Eerst waren ze populair van de strips, maar nu zie je ze ook steeds vaker vertaald worden naar boeken en films.

Ben je op zoek naar een leuk Marvel cadeau? Dan gaan wij je daarbij helpen. In dit artikel hebben we allerlei verschillende cadeau ideeën op een rijtje gezet. We proberen rekening te houden met verschillende leeftijden. Mocht je zelf nog een leuk Marvel cadeau hebben, laat het ons dan gerust weten.

1) Marvel films

Marvel staat in de huidige tijd voornamelijk bekend om de films die uit zijn gebracht. Voornamelijk The Avangers film serie is bekend. In deze film spelen meerdere Marvel superhelden. Daarnaast zijn films zoals Spider-Man, The Hulk, Thor en Guardians of The Galaxy ook heel bekend bij de fans. Heeft je Marvel fan alle films al eens gezien? Kijk eens langs alle Marvel films en wellicht zit er nog een onbekende tussen.

2) Marvel boeken

Naast films zijn de superhelden ook te bewonderen in boeken. In het Marvel grote verhalenboek staan allerlei kleine verhalen over de superhelden. De plaatjes zijn kleurrijk en een verhaal lees je binnen 5 minuten uit. Daarnaast zijn er ook kleurboeken verkrijgbaar waarmee je de superhelden kunt kleuren. In de Marvel Encyclopedie (engels) staan alle feiten op een rij over de superhelden. Persoonlijk zijn we fan van dit boek: hierin staat stap voor stap beschreven hoe je een Marvel Superheld kunt natekenen, ook al ben je slecht in tekenen.

3) Marvel games

Veel huishouders hebben de beschikking tot een spelcomputer. Er zijn in de afgelopen jaren ontzettend veel Marvel games uitgebracht die je op een spelcomputer kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Spider-Man, Guardians Of The Galaxy en Avengers. Deze games zijn verkrijgbaar voor de PS4, PS5, Nintento Switch en Xbox One.

4) Marvel met LEGO

Marvel is een samenwerking aangegaan met LEGO. Dit zie je ook veel bij de games die je op de spelcomputer kunt spelen. Echter zijn er ook een aantal LEGO bouwpakketten uitgebracht die te maken hebben met het Thema Marvel. Bouw de Avengers Infinity Gaunglet of de Endgame final battle na. Over het algemeen krijgen deze bouwpakketten een goede beoordeling van klanten. Je leest hier vanaf welke leeftijd er wordt aangeraden om met LEGO te spelen.

5) NERF Guns in marvel thema

In de Marvel games wordt er veel gevochten. De superhelden vechten tegen de slechteriken. Ben je bekend met de NERF guns? Dit zijn speelwapens die zachte pijltjes af kan schieten. Je kunt op elkaar schieten, maar ook op elementen in huis om je skills te verbeteren. We zien dat veel jongeren al een beschikking hebben tot een Marvel Nerf Gun. Een ideaal cadeau.  

6) Marvel speelfiguren

Het is leuk om bepaalde scenes na te spelen met (plastic) speelfiguren van Marvel. Je kunt alle speelfiguren van Marvel aanschaffen. Kijk even naar het aantal centimeters zodat je exact weet hoe hoog het speelfiguur is. Je kunt de speelfiguren eventueel later nog gebruiken als decoratie voor in de slaapkamer.  

7) Verkleden als een Marvel superheld

Vooral kinderen vinden het supergaaf om zichzelf te verkleden tot een Marvel superheld. Hierdoor kunnen ze scenes naspelen en voelt het net echt. Wat denk je bijvoorbeeld van een Spider-Man pak? Of een mooi Hulk kostuum? Voor vrijwel iedere personage is een pak beschikbaar. Bekijk hier alle Marvel kostuums.

8) Marvel skateboard/ step

Maak vette trucjes met behulp van een skateboard of een step. Persoonlijk vinden we de skateboards en steps met een Marvel illustratie ontzettend gaaf. Vrijwel alle bekende Marvel personages staan hierop afgebeeld. Een leuk cadeau voor kinderen die van Marvel superhelden houdt.

9) Marvel lamp

We zien online dat Marvel lampen populair zijn. Eén van de bekendste is de lamp met het Marvel logo. Daarnaast zijn er ook nachtlampen die ervoor zorgen dat in 3D vorm allerlei verschillende Marvel superhelden tevoorschijn komen. Er zijn ook verschillende lampen waar het lijkt dat je een barst in de muur hebt.

10) Marvel stickers

De Marvel stickers is een leuk (klein) cadeautje. Het is niet extreem duur, maar wel ontzettend gaaf. Je kunt de Marvel stickers namelijk overal opplakken. Ze plakken goed en zijn over het algemeen allemaal uniek. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De grootte varieert van 4 tot en met 6 centimeter. Je hebt ook Marvel (nep) tattoos die je op je huid kunt plakken.

11) Marvel puzzel

Een Marvel puzzel is een leuk cadeau voor jongeren en volwassenen. Met behulp van kleine stukjes maak je een puzzel waar een superheld van Marvel op is afgebeeld. Voor kinderen raden we een puzzel aan van minder dan 500 stukjes. Ben je volwassen en heb je geen moeite met een grote puzzel? Kijk dan naar een puzzel van 500 of 1000 stukjes.

12) Marvel dekbedovertrek & Handdoeken

Als echte Marvel Fan mag een Marvel dekbedovertrek of handdoek niet in je kast ontbreken. Slapen onder een dekbedovertrek met al je Marvel superhelden erop is natuurlijk ontzettend gaaf. Daarnaast is een groot Marvel badhanddoek ook ideaal wanneer je naar het strand gaat. Een leuk cadeau voor de echte Marvel fan.  

13) Marvel schoolspullen

Er zijn ontzettend veel schoolspullen verkrijgbaar in het Marvel thema. Kijk eens naar de Marvel schrift, etui, pen, gum, drinkbeker en broodtrommel. Persoonlijk zijn we ontzettend fans van de rugzakken in het Marvel thema. Ze krijgen ook ontzettend veel goede beoordelingen van klanten.

14) Marvel poster, schilderij of Diamond Painting

Je kunt je slaapkamer opfleuren met een leuke Marvel Poster of schilderij. Een poster kun je eventueel inlijsten en mooi aan de muur hangen. Bekijk hier de mooie posterhangers. Het is vanzelfsprekend dat de posters en schilderijen te maken hebben met Marvel. Ga je liever zelf aan de slag? Kijk dan naar Diamond Painting. Dit is ontzettend leuk om te doen en is de laatste jaren ontzettend populair geworden.

15) Marvel kleding

Merchandise is belangrijk voor Marvel. Je kunt daarom allerlei kledingstukken kopen dat te maken heeft met de superhelden. Kijk bijvoorbeeld eens naar Marvel sokken, t-shirts, truien, zwembroek, jas en pyjama. We zien ook dat de Marvel onesies ook redelijk vaak worden verkocht. Het is altijd leuk om zo’n cadeau te krijgen.

Marvel versiering tijdens het (kinder)feestje

Hopelijk heb je een leuk Marvel cadeau gevonden. Heb je nog meer inspiratie nodig? Bekijk hier dan alle Marvel producten. Je hebt ook allerlei Marvel feestartikelen waardoor je het feestje nog leuker maakt. Denk bijvoorbeeld aan ballonnen, vlaggetjes, cupcake prikkers en accessoires wat je op je hoofd kunt zetten. Geen must, maar wellicht leuk om eens naar te kijken.