TikTok cadeau: 20 leuke spullen

De hele wereld is in de ban van TikTok. TikTok is een Social Media platform dat sinds aantal jaren ontzettend populair geworden. Er worden dagelijks tienduizenden nieuwe video’s door gebruikers op het platform gezet. Je kunt jezelf filmen terwijl je danst, een grap maakt of een vakantiekiekje deelt. Daarnaast zie je dat grappige video’s op het platform ook ontzettend vaak worden bekeken.

Een leuk TikTok cadeau geven is ontzettend gaaf. TikTok is voornamelijk populair onder jongeren. Zo’n 80% van de gebruikers is tussen de 6 en 24 jaar. In dit artikel gaan we in op handige TikTok spullen die je kunt gebruiken om leuk en mooi TikTok filmpje te kunnen maken. Uiteindelijk is voor veel gebruikers het doel om Viral te gaan, dat doe je met behulp van deze spullen. We wensen je veel plezier met het lezen van de leukste TikTok cadeaus!

1) TikTok Ring Lamp

De accessoire die elke fanatieke TikTok gebruiker in haar of zijn bezit moet hebben: de TikTok Ring lamp. Met een TikTok Ringlamp til je de video’s naar een hoger en professioneel niveau. De meeste ringlampen zijn uitgerust met een afstandsbediening, een statief, een telefoonklem en natuurlijk de lamp.

De lamp zorgt ervoor dat je eenvoudig meer licht in je foto’s en video komen. Het licht kun je bij de meeste lampen aanpassen naar warm, neutraal of koud licht. Je zet het statief ergens neer en je kunt beginnen met het opnemen van je video. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf €15,-.

2) Green Screen

Green screens worden ontzettend veel gebruikt bij het maken van foto’s en video’s. Met zo’n green screen kun je achtergrond wegfilteren. Je kunt de achtergrond vervolgens vervangen met een andere achtergrond. Zo lijkt het dat je bijvoorbeeld ineens op het strand staat, het weerbericht achter je hebt of je momenteel in de ruimte zit. Maak je eigen TikTok studio in eigen huis. Ze zijn verkrijgbaar in diverse prijzen, maten en vormen.

3) Selfie stick

In een aantal jaar geleden was het maken van selfies helemaal trending. Om een leuke foto of video selfie te kunnen maken, is het fijn dat je telefoon iets verder van je af is. Hierdoor kun je de omgeving ook op het beeldmateriaal zetten. De selfie stick is daarbij een fantastische uitkomst. Je kunt met behulp van bluetooth ook connectie maken tussen de selfie stick en je telefoon. Je kunt dan vervolgens op een knop drukken waardoor de foto/video wordt vastgelegd. Dit is ook ideaal wanneer je een vlog of TikTok aan het opnemen bent.

4) Telefoon houder

Een selfiestick is een telefoonhouder. Gelukkig heb je ook heel veel verschillende andere telefoon houders zodat je een stabiel beeld hebt. Denk bijvoorbeeld aan een bureau houder, die je op het bureau kunt zetten. Je hebt daarnaast een autohouder of fietshouder, die zijn ideaal voor als je onderweg bent. Je hebt ook een aantal houders waar een afstandsbediening bij zit. Hierdoor kun je op afstand de video aanklikken zodat je direct op de juiste plek staat.

5) TikTok boeken

Hoe maak je de beste TikTok video? Daar geven veel influencers antwoord op in een video op YouTube. Er zijn ook leuke TikTok boeken verkrijgbaar die bomvol staan met tips en handige feiten. Daarnaast hebben een aantal schrijvers ook een leesverhaal uitgebracht waar TikTok centraal staat. Leuk om te lezen wanneer je in bed ligt of op vakantie gaat!

6) Microfoon

Je kunt nu ook live gaan op TikTok en zo interactie creëren met je volgers. Daarnaast zijn er ook veel TikTokkers/YouTubers die de zangkunsten delen op de social media platformen. Om dit te kunnen doen heb je wel een goede microfoon nodig. Daarnaast is het ook ideaal wanneer je met je vriendinnen wilt chatten of samen een game aan het spelen bent.

7) Powerbank

Kom, we gaan naar het park en gaan daar nieuwe TikTok video’s opnemen’. De omgeving is een belangrijk onderdeel bij het opnemen van je TikTok video. Als je een dans video opneemt wil je natuurlijk de ruimte hebben. De camera vergt veel energie van je batterij. Het kan dus zomaar zijn dat je ineens midden op de middag zonder stroom komt te zitten. Met behulp van een powerbank verhelp je dit probleem. Een ideaal cadeau voor een TikTokker!

8) Drone met camera

Wellicht wil je een keer nieuw soort shot maken. Die ‘standaard’ TikTok dansjes zijn wellicht niet meer uitdagend meer. Met behulp van een drone met camera kun je fantastisch mooie video’s maken vanuit de lucht. Dit kun je bij je huis doen, maar voornamelijk ook wanneer je op vakantie bent. Een drone met camera shop je al voor €50,-.

9) Speaker

Je TikTok dans video doe je natuurlijk op muziek. Je ziet dat veel dames en heren het geluid gebruiken van de telefoon. Helaas heeft deze niet zo vaak een heel hard geluid, waardoor het net minder leuk is om een video op te nemen. Met behulp van een draadloze speaker zorg je ervoor dat het geluid nog beter kunt verstaan. Daarnaast is het ook ideaal wanneer je een feestje wilt geven.

10) Led strips lichten

Om je TikTok video net iets unieker te maken is een Led Strip ook een leuke toevoeging. Je kunt de kleur van de Led Strip aanpassen naar je eigen favoriete kleur. Het voordeel is dat je zo’n ledstrip vaak overal aan kunt plakken en verwijderen. Daarnaast is het eventueel ook een mooie toevoeging voor in je slaapkamer.

11) Leuke kleding

Je wilt er natuurlijk goed op staan wanneer je een foto of video op het internet plaatst. Eén van de belangrijkste dingen is daarom ook het hebben van leuke kleding. Denk bijvoorbeeld aan nieuw t-shirt, een nieuwe broek of een leuk jurkje. Daarnaast heb je ook TikTok kleding, waar het logo van TikTok staat afgebeeld. Eventueel een leuk cadeau voor de TikTok fan.

12) Make-up

Het make-up is eigenlijk een toevoeging voor wat hierboven staat. We doen er alles voor om er goed uit te kunnen zien op de video of foto. Met behulp van make-up kunnen we ons net iets mooier maken dan dat we ‘natural’ zijn. Dit cadeau is voornamelijk bedoeld voor meiden.

13) Gelnagels/ nagellak

Je kunt jezelf nog mooier maken met een leuk kleurtje op je nagels. Wist je dat er ontzettend veel gellak starterspakketen worden verkocht? Ze worden geleverd met een UV lamp. Hiermee kun je de nagels mooi maken. Je hoeft geen ervaring te hebben om het te kunnen aanbrengen. Uit de uitstekende reviews zien we dat ze in de smaak vallen bij de kopers. Een leuk cadeau om te geven aan TikTok liefhebber.

14) Krultang

Met een krultang kun je mooie krullen in je haar krijgen. Hierdoor sta je er nog beter en mooier op de TikTok video. Het mooie is dat de krullen een aantal uur blijven zitten, dus dan kun je er de hele dag van genieten. Op YouTube kun je video’s bekijken hoe je de krultang het beste kunt gebruiken. Een leuk cadeau voor een TikTok fan.

15) Skateboard of bestuurbare auto met camera

Viral TikTok video’s zijn net iets unieker dan de rest. Zo zag je dat met een Viral Challenge er vaak een Skateboard gebruikt werd. Het skateboard (met telefoon) werd weggedrukt en vervolgens deden ze een dansje, hierdoor kreeg je een mooi uniek effect. Daarnaast zijn er ook bestuurbare auto’s met een camera waarmee je hetzelfde effect kunt creëren.

16) TikTok trui

Als echte TikTok fan kun je er bijna niet meer om heen: De TikTok trui. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten. Op de trui staat het logo van TikTok afgebeeld. Daarnaast heb je ook truien waar er nog een extra quote op staat zoals: ‘TikTok Queen’ of ‘TikTok famous’. Zo’n trui is ideaal op late zomeravonden of wanneer je in de winter voor de kachel zit. We weten zeker dat het cadeau goed in de smaak zal vallen.

17) TikTok rugzak

Ben je helemaal fan van TikTok? Kijk dan eens naar een hippe TikTok rugzak. Net zoals bij de trui staat het logo van TikTok afgebeeld op de rugzak. Zo’n rugzak is ideaal wanneer je naar school of de sportvereniging staat. Uit de reviews blijkt dat de rugzakken van degelijke kwaliteit zijn en de gebruikers er tevreden over zijn.

18) Koptelefoon/ draadloze oordopjes

Naast het maken van een TikTok video, kun je ze natuurlijk ook bekijken. Onder elke TikTok video zit muziek of geluid. Een fijn TikTok cadeau is dan ook een koptelefoon of draadloze oordopjes. Zo kunnen papa en mama rustig naar de televisie kijken terwijl je zoon of dochter zich vermaakt met TikTok video’s. De AirPods van Apple zie je ook steeds vaker op straat. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een goedkopere variant. Draadloze oordopjes shop je al vanaf €20,-

19) TikTok Stickers

Als je op zoek bent naar een klein cadeautje voor een TikTok fan, dan raden we aan om eens naar de TikTok stickers te kijken. Deze stickers kunnen ze gebruiken in de TikTok fan. Je kunt ze daarnaast ook als decoratie overal opplakken. Een leuk klein cadeautje wanneer je niet te veel geld wilt uitgeven.

20) Nieuwe smartphone

Een goede camera is het belangrijkste van het opnemen van een TikTok video. De ontwikkelingen van smartphones zijn in de laatste jaren onzettend snel gegaan. Sommige smartphones beschikken over een camera waardoor je eigenlijk geen ‘professionele camera’ meer hoeft te komen. Wellicht een duur cadeau, maar wel een ontzettend praktisch cadeau voor wanneer je van TikTok houdt!

21) Nail Wraps

Eerder hadden we het al over gelnagels en nagelak. Maar de nieuwe trend op TikTok is echt de Nail Wraps. Het zijn een soort van stickers die je op je nagels kunt plakken. Het grote voordeel is dat ze verkrijgbaar zijn in ontzettend veel kleuren. Leuk om aan een TikTok liefhebber cadeau te geven.

22) Spiegel met lampjes

De meeste, echte TikTok fans zijn meiden. Dit komt omdat ze lekker kunnen dansen op de muziek en helemaal meegaan in de trends op het platform. Zelf zien we dat in de laatste tijd ontzettend veel vraag is gekomen naar een spiegel met lampjes. Dit is vooral ideaal als je bezig bent met je make-up en je bevind je in een donkere ruimte. Leuk om als cadeau te geven!

Het (kinder)feestje in TikTok thema!

We hopen dat je een ontzettend leuk cadeau hebt gevonden voor een TikTok fan. Als je nog meer inspiratie nodig bent dan kun je op onze website nog meer cadeau lijstjes vinden. Daarnaast zien we dat de TikTok versiering ook ontzettend leuk is wanneer je er echt een Tiktok feestje van wilt maken. In een TikTok verjaardagspakket zitten slingers, taart versiering, ballonnen en meer.