Top 4 | Vrolijke sokken met gezicht en smileys

Sokken, we dragen ze iedere dag. Ze zijn vrijwel essentieel bij het dragen van schoenen of ander schoeisel. Ze houden warmte vast en zorgen voor een betere voethygiëne en gezondheid. De meeste sokken hebben een neutrale kleur zoals wit en zwart. Wij raden aan om eens te kiezen voor vrolijke sokken.

We zien dat sokken met een gezicht en smileys momenteel in trek zijn. Dit is ook niet zo gek, want je krijgt spontaan een glimlach als je de sokken ziet. Wij hebben de leukste sokken met een gezichtje op een rijtje gezet. Deze vrolijke sokken met smileys zijn ook leuk om te geven als cadeau.

Top 4 | Sokken met een gezichtje

Hieronder lichten we onze top .. uit als het gaat om sokken met een gezichtje. We zien smileys hetzelfde als een gezichtje. Dit zijn sokken waar wij blij van worden. We hebben overigens ook een aantal opgenomen die geen gezichtje hebben, maar wel de moeite waard zijn om eens te bekijken.

1) Jolly Socks – 10 Paar Sneakersokken dames – Grappige sokken – Enkelsokken Dames – Funny socks – Vrolijke sokken – Leuke sokken – Smiley sokken – Maat 35-42

Dit is de nummer 1 van onze lijst, de vrolijke sokken van Jolly socks. Je ontvangt 10 paar sokken die allemaal beschikken over een leuk gezichtje. Het gezichtje is zichtbaar aan de hiel van je enkel. Je kunt kiezen voor één kleur, maar ook een pack met allerlei verschillende kleuren sokken. Ze zitten fijn en het zijn in onze ogen super fijne sokken.

Jolly Socks - 10 Paar Sneakersokken dames - Grappige sokken - Enkelsokken Dames - Funny socks - Vrolijke sokken - Leuke sokken - Smiley sokken - Maat 35-42

★★★★★
34,95
Bol.com
as of 23 juni 2024 12:04

2) Leuke Sokken – One-size maat 35-42 – Grappige sokken – Sokken heren – Sokken dames – leuke sokken – sneakersokken – vrolijke sokken

Deze lijken veel op de bovenstaande sokken. Je krijgt een lach op je gezicht wanneer je deze sokken binnen krijgt.  Ook hier is soepel een gezichtje weggewerkt aan de bovenkant van de sok. Ze zijn zowel geschikt voor heren als voor dames. Je ontvangt 10 paar, totaal dus 20 sokken. Uit de reviews zien we dat ze in de smaak vallen. Je kunt ze eventueel packs van 2 paar kopen, maar dan ben je relatief iets duurder uit.

Leuke Sokken - One-size maat 35-42 - Grappige sokken - Sokken heren - Sokken dames - leuke sokken - sneakersokken - vrolijke sokken

★★★★★
29,95
Bol.com
as of 23 juni 2024 12:04

3) Happy Socks smiley giftbox 6P multi – 36-40

Het merk als het gaat om vrolijke sokken is Happy Socks. Ze zijn ontzettend populair omdat ze gewoon een leuke variatie zijn op de normale en saaie éénkleurige sokken. Het enige nadeel van dit merk is dat ze ontzettend duur zijn. Ben je op zoek naar sokken met een smiley? Dan raden we aan om te kijken naar deze variant. Deze 6 paar sokken beschikken allemaal over een smiley en zijn leuk om te dragen.

Happy Socks smiley giftbox 6P multi - 36-40

69,95
Bol.com
as of 23 juni 2024 12:04

4) Sokken met je eigen gezicht erop

Je kunt alles bedrukken, ook sokken. Je kunt op de website sokkenmetgezicht eenvoudig je gezicht bedrukken op sokken. Het concept werkt heel simpel. Eerst kies je het model dat je graag wilt ontvangen. Vervolgens kun je de kleur kiezen, denk bijvoorbeeld aan blauw, wit of rood. Vervolgens upload je een foto van je gezicht naar de webshop. De designers van deze webshop zullen vervolgens je hoofd uit de afbeelding knippen. We raden wel aan om een scherpe foto te sturen zodat de kwaliteit van de sokken geweldig is. Je kunt ook eventueel ook een foto van je kat of hond sturen en daar de sokken van uitprinten. Een gaaf cadeau om te geven en te krijgen!

Andere vrolijke sokken waar we blij van worden!

Er zijn ook veel andere sokken waar je blij van wordt. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. We vinden het ook belangrijk dat de sokken betaalbaar blijven. Je kunt overigens zelf ook natuurlijk rond gaan shoppen in de grootste webwinkel van Nederland. Hopelijk kun jij sokken vinden die je leuk vindt.

1) Easton Marlowe Sokken met Motief – Blauw – 6 Paar – Naadloos – 43-46 – Sokken Heren van Gekamd Katoen – Vrolijke Herensokken – Grappige Heren Sokken – Verstevigde Hiel en Teen

Op zoek naar vrolijke sokken voor een betaalbare prijs? Check dan deze leuke sokken van Easton Marlowe. Ze hebben allemaal een leuk motief. Uit de talloze reviews zien we ook dat ze ontzettend populair zijn. Ze zitten lekker en vallen goed in de smaak als het gaat om vrolijkheid. Ze zijn ook verkrijgbaar in andere printjes.

Easton Marlowe Sokken met Motief - Blauw - 6 Paar - Naadloos - 43-46 - Sokken Heren van Gekamd Katoen - Vrolijke Herensokken - Grappige Heren Sokken - Verstevigde Hiel en Teen

★★★★★
16,99
Bol.com
as of 23 juni 2024 12:04

2) Vrolijke Sokken – Pizza – Monfoot – Grappige sokken – Cadeau – Warm – Maat 38/40

Dit zijn ook sokken waar we een glimlach van krijgen. Deze sokken zijn vrolijk en ook nog eens betaalbaar, wat wil je nog meer. Je ontvangt vijf paar sokken. Het perfecte cadeau om te geven aan je vrienden en familie. De sokken zijn makkelijk te rekken waardoor ze geschikt zijn voor iedere voet.

Vrolijke Sokken - Pizza - Monfoot - Grappige sokken - Cadeau - Warm - Maat 38/40

★★★★★
23,99
Bol.com
as of 23 juni 2024 12:04

3) Vrolijke Fruit Enkelsokken – Maat 36/38 – 12 pack – Meisjes – Vrouwen – Monfoot

Meer op zoek naar vrolijke en betaalbare enkelsokjes? Kijk dan eens naar deze vrolijke enkelsokken. Deze sokjes hebben allemaal een fruitthema. De sokken zijn gemakkelijk schoon te krijgen zonder dat de printjes verdwijnen. Wissel je stijl af met verschillende patroontjes!

Vrolijke Fruit Enkelsokken - Maat 36/38 - 12 pack - Meisjes - Vrouwen - Monfoot

24,99
Bol.com
as of 23 juni 2024 12:04