Leuke kantooraccessoires, bekijk onze ideeën!

Veel mensen zitten vrijwel de hele dag op het kantoor. Saai zal je zeggen, maar dat is het zeker niet. We lopen een rondje tussen de middag of spelen een potje ping-pong op het kantoor. Toch kunnen we met behulp van de juiste kantooraccessoires het plezier vergroten. We gaan in dit artikel de leukste kantooraccessoires uitlichten. Je kunt deze ook eventueel ook als cadeau geven voor mensen die op kantoor zitten.

De leukste en handigste kantooraccessoires!

Vrolijk het kantoor op met de leukste, grappigste en functionele kantooraccessoires. Je bent op sommige weken zelfs langer op het kantoor dan in je eigen huis. Je mag dus gerust wat geld en tijd spenderen in kantooraccessoires.

1) Foto’s van je familie, vriendin of hond

Op veel bureaus staan fotolijstjes. Daarin kun je foto’s stoppen van leuke herinneringen. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van je vriendin, familie of huisdieren. Het is immers bewezen dat foto’s op het bureau zorgt dat je positiever denkt. Je hebt ook collagelijstjes waar je wel tien verschillende foto’s in kwijt kunt!

2) Planten

Planten op je werkplek zorgen voor een aangename werkomgeving, een hogere luchtvochtigheid, voor betere concentratie en dragen bij aan een positievere gemoedstoestand. Daarnaast is het ook een mooie opvulling voor je bureau en kantoor. Zorg dat je planten koopt die niet kapot te krijgen zijn.

3) Koptelefoon houder

Op het kantoor kan het best rumoerig zijn. Vooral wanneer je in de zogenaamde kantoortuinen werkt. Kantoortuinen zijn grote werkruimtes waarin meerdere werkplekken aanwezig zijn die niet worden afgeschermd met muren. Om je even af te zonderen gebruiken we onze noise cancelling koptelefoons. Deze dempen namelijk storende omgevingsgeluiden waardoor jij je helemaal kan focussen op je werkt. Deze koptelefoon verdient een vast plekje op het bureau. Dit kun je het beste doen met een koptelefoon houder.

4) Draadloze oplader

We herkennen vast wel eens moment dat je smartphone niet goed is opgeladen wanneer je in de ochtend op kantoor komt. Een draadloze oplader biedt dan uitkomst. De meeste beeldschermen beschikken over een aantal USB-poorten. Je kunt de draadloze oplader eenvoudig aansluiten op deze USB-poorten. Vervolgens hoef je alleen je smartphone op de draadloze oplader te leggen en je telefoon wordt draadloos opgeladen!

5) Verstelbare voetensteun

De meeste kantoor mensen zitten de hele dag op de bureaustoel. Lang zitten is slecht voor je, het heeft een negatief effect op je ruggengraat, slecht voor de spieren en de ledematen, zorgt voor onvoldoende bloedcirculatie en een lage vetverbranding. Natuurlijk kun je er weinig aan doen dat je de hele dag zit, want je moet immers je werkt doen. Met behulp van een verstelbare voetensteun verbeter jij je zithouding en voorkomt daarmee de pijn. Als we de reviews in de webshops lezen, dan zien we dat er al genoeg kantoor medewerkers hier gebruik van maken!

6) Bureau organizer

Je neemt allerlei dingen mee naar het kantoor. Denk aan je autosleutels, kastje van de bank, snoepjes, je smartphone en portemonnee. Daarnaast hebben we allemaal kleine functionele dingen nodig om je werk te kunnen doen. Denk aan post-its, potloden, pennen en een schaar. Waar laat je al deze spullen? Dat doe je met een bureau organizer. Het lijkt op een pennenbakje, maar dan net iets luxer!

7) Delete knop en bureau boksbal

Zoek je gewoon wat opvulling voor je desk? Kijk dan even naar de grappige delete knop of een kleine bureau boksbal. Wanneer je gefrustreerd bent kun je er even lekker tegen aan boksen. 

8) Bureau onderlegger en muismat

Laptops zie je steeds vaker op het kantoor. Dit komt omdat ze flexibeler zijn dan de vaste PC’s en over een camera beschikken. We zien in diverse webshops dat de bureau onderleggers ontzettend populair zijn. Ze geven je bureau namelijk een ontzettend gave uitstraling. Ze verschuiven niet en kunnen ook als muismat dienen.

9) Telefoon houder

Je wilt zo min mogelijk in je zakken wanneer je achter je bureau zit. Dit knelt namelijk en zit niet lekker. Veel mensen leggen dan de smartphone op het bureau. Met een telefoonhouder geef je de telefoon een vaste plek op je werkplek. Dit is ook ideaal wanneer je een video-call hebt en je smartphone gebruikt.

10) Dopper

Drink jij elke dag 1,5 á 2 liter water per dag? Dat raadt het voedingscentrum namelijk wel aan. Toch is het frustrerend als je telkens naar de kraan moet lopen omdat je net zo lekker aan het werk bent. Je kunt bijvoorbeeld een dopper aanschaffen en op je bureau neerzetten. Echter kan hier maar 450ml in, dus daarom zie je dat sommige mensen ook waterflessen waar 2 liter in kunnen en het water telkens overschenken in een normaal glas. Als je de fles aan het einde van de dag op hebt, dan weet je zeker dat je genoeg water hebt gedronken!

11) Friemel speelgoed

We moeten iets te friemelen hebben, ook op kantoor. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een stress bal, maar je hebt ook speciale friemel speelgoed. We kennen allemaal wel de friemelkubes, de sleutelhangers die je uit elkaar moet halen of de Fidget Toy. Ideaal wanneer je er even niet uit komt.

12) Letterbord

Wil je het kantoor nog aankleden met leuke accessoires? Kijk dan eens naar het letterbord. Creëer je eigen quotes met de verschillende letters die mee worden geleverd. Het is een gaaf cadeau voor decoratie op het kantoor.

13) Geurstokjes

 Het moet natuurlijk wel lekker ruiken op het kantoor. Dit kun je doen met geurstokjes. Je kunt deze stokjes krijgen in heel veel verschillende geuren. Kies de geur waar jullie op het kantoor blij van worden. Overigens raden we ook aan om DEO op je bureau te zetten, altijd ideaal wanneer je onverwachts begint te zweten of een belangrijk gesprek hebt.

14) Whiteboards

Op kantoor sparren we over allerlei dingen. Een nieuwe marketingcampagne, het bedenken van een nieuwe database of het opzetten van een nieuw product. Soms wil je bepaalde ideeën even visualiseren of opschrijven. Dit gaat het makkelijkst met een whiteboard, want iedereen kan hierop schrijven en tekenen. Het is een ideale accessoire voor op het kantoor.

15) Rubiks kubus

Wil je echt even helemaal je gedachten verzetten? Los dan deze lastige kubus op. Elke keer dat je hem pakt kom je een stapje verder. Los jij hem binnen de kortste keren helemaal op?

16) Vrolijke sokken

Bij sommige mensen op kantoor zijn de sokken vaak zichtbaar. Hoe gaaf is het dan om vrolijke sokken te dragen. De keuze daarin is ontzettend groot. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor sokken met een gezicht er op, maar ook met leuke icoontjes.

Hopelijk heb je nu een cadeau idee dat je kunt geven aan een kantoor medewerker!

We hopen dat je met behulp van de bovenstaande ideeën je bureau en kantoor kan pimpen. Deze ideeën kun je ook gebruiken voor een kantoor cadeau. Zit er voor jouw toch niet iets tussen, vraag dan gerust eens andere kantoor medewerkers. Tenslotte kun je ook altijd kijken op YouTube of Pinterest om ideeën op te doen voor kantooraccessoires.