Top 3 | De beste handdoekklemmen

Handdoeken gebruiken we op verschillende manieren. Zo kun ze gebruiken om je handen af te drogen nadat je de handen hebt gewassen. De ander gebruikt hem om jezelf af te drogen nadat je gedoucht hebt. Overigens kun je de handdoek ook gebruiken om erop te liggen wanneer je naar het strand of zwembad gaat.

Maar hoe kun je ze ophangen of bevestigen aan het ligbedje? Daar gaan we dit artikel op in. In dit artikel gaan we in op de verschillende handdoekklemmen. Zowel voor op het strand en zwembad, als in huis. Daarnaast geven we je nog andere bruikbare tips over handdoeken en klemmetjes.

Allereerst gaan we in op de handdoek klemmen voor op het strand. Vervolgens gaan we in op de handdoekklemmetjes voor bij het zwembad (ligbed) en tenslotte in op de handdoekklemmetjes voor in huis.

Strandlaken klem voor op het strand

Wanneer we naar het strand gaan, dan nemen we onze strandlaken, badlaken of badhanddoek mee. Het is ontzettend vervelend als je strandlaken telkens omslaat of wegwaait door de wind en daardoor het zand op je strandlaken komt. Gelukkig heb je daar speciale strandlaken clips voor. Hieronder gaan we in op onze favoriet. Zelf ontdekken? Je kunt hier alle strandlaken klemmetjes vinden voor het strand.

Onze favoriet: Strandlaken Clips oranje – 4 stuks – handdoek klemmen strand

Onze favoriet als het gaat om je strandlaken op zijn plaats te houden als je naar het strand gaat. Bij dit product worden er vier verschillende klemmetjes geleverd die je kunt bevestigen aan iedere hoek van het strandlaken. Je kunt de klemmen in het zand steken. Vervolgens zorgen de klemmetjes ervoor dat het strandlaken op zijn plek blijft. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals geel, oranje, roze en groen.  

Strandlaken Clips oranje - 4 stuks - handdoek klemmen strand

12,00
Bol.com
as of 17 juni 2024 19:02

Handdoekklemmen zwembad (ligbedje)

Ligbedjes kunnen heel warm worden in de zon. Daarnaast is het niet heel fijn om erop te liggen als je geen strandlaken bij je hebt. Het vervelende is dat de meeste handdoeken weer naar beneden zakken als je ze er netjes hebt opgelegd door bijvoorbeeld de wind. Met behulp van een handdoekklem blijft hij op zijn plaats. Hieronder liggen we onze favoriete kanddoekklem uit, ze worden ook wel grote wasknijpers genoemd. Je vind hier alle XXL wasknijpers.

Onze favoriet: 8x Strandlaken anti windknijpers voor op strandstoel

Wanneer je op zoek bent naar stevige klemmen voor op het ligbedje, dan raden we deze klemmen aan. Je ontvangt in dit setje 8 verschillende klemmen in verschillende kleuren. Ze zijn ook verkrijgbaar in een 12 pack, maar dan raden we aan om twee setjes van 8 te halen. Je kunt de handdoekklemmen op iedere hoek van het ligbedje klemmen en houden de handdoek op de plaats.

8x Strandlaken anti windknijpers voor op strandstoel

★★★★★
8,97
Bol.com
as of 17 juni 2024 19:02

Handdoekklemmetjes voor in huis

Tenslotte gaan we in op de handdoekklemmetjes voor in huis. De meeste handdoeken en theedoeken kun je ophangen door middel van het lusje. Echter heb je wellicht het haakje op een hoogte hangen waardoor de handdoek/theedoek op de grond komt. Dit is niet ideaal, daarom kan een handdoekklemmetje uitkomst bieden. Je kunt hier alle kleine handdoek klemmetjes vinden.

Onze favoriet: Handdoekhaakjes – ophanghaakjes – handdoekklemmetjes – houders – Klemmetjes – Theedoek – ophang – 15 STUKS

Deze handdoekhaakjes set beschikt over vijftien verschillende haakjes. Ze worden geleverd in drie verschillende kleuren. Het product doet wat het moet doen, namelijk ervoor zorgen dat je het haakje aan de handdoek kan bevestigen waardoor je hem vervolgens kunt ophangen. Zoals je aan de reviews zien heeft dit product een prima prijs/kwaliteit verhouding. Daarom raden we aan om deze aan te schaffen.

Handdoekhaakjes - ophanghaakjes - handdoekklemmetjes - houders - Klemmetjes - Theedoek - ophang - 15 STUKS

★★★★★
5,20
Bol.com
as of 17 juni 2024 19:02

Veel succes met het vinden van de juiste handdoek klem!

We hopen dat je een stuk wijzer bent geworden over de handdoekklemmetjes. Onlangs schreven we een blogartikel over hoe je een theedoek op kunt hangen in een greeploze keuken. Hier heb je namelijk (standaard) geen haakjes waar je de handdoek aan kunt ophangen.

Daarnaast vroegen veel mensen zich af hoe je de handdoek kunt opbergen in de badkamer. Ook daar schreven we onlangs een artikel over. Je hebt namelijk meerdere manieren om deze op te bergen.

Mocht je nog aanvullingen hebben op dit artikel, dan horen we dat graag. We wensen je veel plezier met het uitzoeken van een handdoekklem!