Top 5 | Bieropener voor aan de muur

Je herkent het vast: je hebt net bier gehaald uit de koelkast voor al je vrienden en bent vergeten om de bieropener uit de la te grijpen. Je ziet je vrienden twee flesjes tegen elkaar aan het zetten om het bier te openen. Allemaal onhandig, dat kan veel makkelijker. Een bieropener voor aan de muur zorgt ervoor dat je altijd een opener bij de hand hebt.

In dit artikel gaan we in op de verschillende bieropeners die je aan de muur kunt bevestigen. Hierdoor maak je minder onnodig meters en kun je meer genieten van je biertje. Ze zijn verkrijgbaar in unieke varianten, dus we raden aan om snel door te lezen naar onze eerste favoriete openers. Liever zelf alle bieropeners voor aan de muur ontdekken? Check dan de onderstaande producten.

1) Bieropener en flesopener muur met opvangbak – Flessenopener – Wand – Hout – Opener bier – Voor binnen en buiten

Eén van onze favoriet zijn de bieropeners met een opvangbak. Hierdoor hoef je niet telkens voor één of twee bierdopjes naar de prullenbak lopen. In zo’n opvangbak passen zo ongeveer 50 dopjes in, maar waarschijnlijk leeg je ze iedere keer nadat je bier hebt gedronken met je maten of vriendinnen.

Je kunt de bieropener aan iedere muur bevestigen. Ideaal voor buiten onder het afdakje, in je mancave of eigen gebouwde kroeg. Het is een ontzettend leuk cadeau om te geven en te krijgen. Daarnaast is het ook nog ontzettend handig apparaat om je bier te openen en de bierdopjes te verzamelen.

Bieropener en flesopener muur met opvangbak - Flessenopener - Wand - Hout - Opener bier - Voor binnen en buiten

★★★★★
27,95
Bol.com
as of 14 juli 2024 14:21

2) Flesopener Muur – Wand flesopener – Bier Opener – Zilver – Set van 2

Enige nadeel van een bieropener met opvangbak is dat ze veel ruimte in beslag nemen. Heb je liever een compacte bieropener aan de muur? Kijk dan naar deze zilveren variant. Ook deze variant kun je eenvoudig monteren. Voordeel van het  zilver is dat deze wandopener bij elk interieur past. De zilveren flesopener voor aan de muur is verkrijgbaar in meerdere varianten. Check de reviews even goed zodat je zeker weet dat je de juiste flesopener opgestuurd krijgt.

Relaxdays flesopener muur - bieropener - set van 2 - wand flesopener - flessenopener

17,26
Bol.com
as of 14 juli 2024 14:21

3) Sterke Magnetische Bieropener Muur – Luxe Flesopener – Cadeau Voor Hem Haar Man Vrouw – Hout – Qwality

Een iets uniekere variant om je biertje te openen. Net zoals de vorige kun je deze bieropener bevestigen aan de muur. Het unieke van deze bieropener voor aan de muur is dat hij beschikt over een magnetisch veld. Het magnetisch veld trekt de bierdopjes aan. Hierdoor vallen ze niet telkens op de grond. Let er wel op dat je deze bieropener alleen aan metalen ondergronden of de koelkast kunt bevestigen. Voordeel hiervan is dat je niet in de muur hoeft te boren.

Sterke Magnetische Bieropener Muur - Luxe Flesopener – Cadeau Voor Hem Haar Man Vrouw – Hout - Qwality

19,95
Bol.com
as of 14 juli 2024 14:21

4) SW Flesopener | Bieropener met Opvangbak | Koelkast of Muur | Basketbal Design Flesopener | Sterk Magnetische | Cadeau tip

Deze muuropener met opvangbak is iets unieker dan de rest. De opvangbak is namelijk een basketbal. Ideaal voor bierdrinkers die van sport houden. Het geeft een leuke sfeer aan de ruimte waar je veel bier drinkt. De opvangbak is wel eerder vol dan de andere bieropenrs die je aan de muur kunt bevestigen.

Grote voordeel van deze bieropener is dat je deze zowel aan de koelkast, maar ook aan andere vlakke oppervlakten kunt bevestigen. Er wordt namelijk 3M stickers bij de bieropener meegeleverd. Een bieropener van top kwaliteit en stevig materiaal.

SW Flesopener | Bieropener met Opvangbak | Koelkast of Muur | Basketbal Design Flesopener | Sterk Magnetische | Cadeau tip

29,95
Bol.com
as of 14 juli 2024 14:21

5) Bar Professional Flesopener – 15×7,9×29,6cm – Kunststof – Zwart

Nog een bieropener voor aan de muur waar we lovend over zijn. Deze zwarte variant is gemaakt van kunststof. Je kunt deze bieropener eenvoudig aan de muur bevestigen. De opvangbak is groot genoeg om meer dan 50 bierdopjes te verzamelen. Daarnaast hoef je nooit meer naar binnen te lopen wanneer je de bieropener bent vergeten. Tenslotte is dit één van de goedkoopste varianten.

Bar Professional Flesopener - 15x7,9x29,6cm - Kunststof - Zwart

★★★★★
19,95
Bol.com
as of 14 juli 2024 14:21

Alternatieven voor bieropener aan de muur

Zie je het toch niet zitten om zo’n bieropener aan de muur te bevestigen? Gelukkig zijn er alternatieven. We lichten ze hieronder kort voor je uit.

Bieropener aan je sleutelbos

Vaak wanneer je bier aan het drinken bent, dan heb je de sleutelbos in je broekzak zitten. Je kunt daarom ook een bieropener aanschaffen die je aan je sleutelbos kunt bevestigen. Ze worden ook wel een bieropener sleutelhanger genoemd. Grote voordeel is dat ze bijna niks kosten en ze ideaal zijn bij het bier drinken.

Een losse bieropener

De losse bieropener is de populairste optie. Zorg er voor dat je er voldoende in huis hebt en in elke la er één hebt liggen. Zelf zijn we wel fan van de bieropener met hamer. Deze bieropener is multifunctioneel en ziet er gaaf uit. Het is ook een fantastisch cadeau om te geven of om te krijgen.

Bieropener met bierdopjesschieter

Hou je wel van een dolletje? Kijk dan eens naar deze bieropeners. Deze bieropeners beschikken namelijk over een bierdopjesschieter. Wanneer je het bier hebt geopend kun je het bierdopje direct afschieten. Het bierdopje kun je tot wel 5 meter afschieten. Het is grappig en leuke gadget, maar zorg ervoor dat je elkaar niet in de ogen schiet.

Bierdopcollector

Je hebt bierdopjes van allerlei verschillende merken. Hoe gaaf is het om allerlei verschillende bierdopjes te verzamelen? Dat kun je met een speciale bierdopcollector. Deze kun je vervolgens ook aan de muur bevestigen. Echt leuk om te gebruiken als mancave decoratie. Laatst schreven we ook al een artikel over kroeg decoratie. Leuk om aan iemand als cadeau te geven die fan is van bier. Een ander leuk cadeau is de bierfietsgids van Nederland.

Hou het kratje bier goed koud met dit op maat gemaakte ijsblok

We hebben nog één gadget die we je niet willen onthouden. Deze op maat gemaakte ijsblok zorgt ervoor dat je bier koud blijft. Wellicht heb je op een verjaardag niet veel zin om telkens heen en weer te lopen naar de koelkast. Lauw bier is natuurlijk niet fijn om te drinken. Dit ijsblok past precies in een kratje bier. Hierdoor blijft je bierkratje mooi koud en kun je altijd genieten van koud bier.

DL IJsblok - groot ijsblok in de maat van een bierkrat

★★★★★
20,95
Bol.com
as of 14 juli 2024 14:21