Zeep cadeau, een verfrissende gift

Wat is er nou leuker om zeep als cadeau te krijgen? Helemaal niets! Het is een verfrissend cadeau waar iedereen blij van wordt. Met zeep kan je zweet, vuil en andere narigheden van je huid weghalen. Uiteindelijk zorgt het ook nog voor dat je heerlijk ruikt en je huid weer helemaal verfrissend is. Verwen daarom jezelf of iemand anders. In dit artikel lichten we de leukste zeep cadeaus voor je uit.  

Een aantal ideeën voor zeep gifts

We lichten hieronder zeven verschillende cadeau ideeën uit die te maken hebben met zeep. We raden aan om het gehele artikel te lezen. Hierdoor ben je op de hoogte van de leukste cadeau’s en kan jezelf bepalen welke je gaat aanschaffen.

1) Zeep kettingen

Met behulp van stukjes zeep in verschillende vormen, kleuren en geuren kunnen de mooiste zeepkettingen gemaakt worden. Je ziet deze kettingen vaak in de badkamer, toilet of in de slaapkamer hangen. Je kunt deze zeepkettingen in diverse webshops kopen. Wil je ze liever in het echt zien? Kijk dan eens bij de HEMA. Je kunt overigens deze zeepkettingen ook zelf maken met behulp van een doe-het-zelf pakket. Een leuk cadeau voor iemand die van zeep houdt!

2) Bruisballen

Een nieuwe zeep die in de afgelopen jaren trending is geworden: de bruisbal. Bruisballen worden in bad gebruikt. Een bruisbal is een bal die je in bad legt en vervolgens door het water begint te bruisen. Hierdoor kun je optimaal ontspannen en genieten van je bad moment. Je kunt losse bruisballen kopen, maar het leukste is om een bruisbalpakket als cadeau te kopen.

3) Rituals

Het grote merk als het gaat om zeep: Rituals. Het merk is extreem populair bij cadeau’s  door voornamelijk de heerlijke geuren. Daarnaast blijft de geur van Rituals lang hangen, waardoor je echt het gevoel hebt dat je kwaliteit in huis hebt gehaald. De zeeppompjes van Rituals is is echt een must-have voor iedere zeep liefhebber. Deze zeeppompjes krijgen alleen maar de hoogste beoordelingen, is zacht voor je handen en ruiken heerlijk. De handverzorging van Rituals is verkrijgbaar in meerdere geuren.

4) Zeep zelf maken

Hoe gaaf is het om je eigen zeep te kunnen maken. Geef daarom een doe-het-zelf zeep pakket cadeau. Alles wat je nodig bent om zeep te kunnen maken wordt geleverd in het pakket. Het is heel makkelijk, ook voor wanneer je het nog nooit hebt gedaan. Je hebt verschillende pakketten. Kijk goed hoeveel zeep er in de doos zit en welke accessoires er allemaal worden bijgeleverd.

5) Geschenkset

Een geschenkset is één van de meest gekozen cadeaus bij vrouwen. Het is namelijk altijd goed. In een geschenkset zit namelijk meerdere dingen. Denk bijvoorbeeld aan doucheschuim, bodyscrub, bodycremé en hair & body mist. Als je het dus lastig vindt om een cadeau te vinden, dan raden we dit aan. Je kunt namelijk nooit iets verkeerd doen met een geschenkset. We zijn er 100% van overtuigd dat hij of zij het lekker zal vinden.

6) Zeep cadeauset

Er zijn ook heel cadeausetjes die allerlei zeepjes bevatten. Zo heb je bijvoorbeeld allerlei zeepjes in de vorm van roosjes. Het wordt immers vaak ook gekocht voor Valentijn. Je kunt deze zeepjes gebruiken om je handen te wassen of voor in bad. Stop er eventueel één tussen je handdoeken waardoor ze heerlijk gaan ruiken.

7) Geurblokjes

Geurblokjes, ze hebben niet heel veel met zeep te maken, maar ze ruiken wel heerlijk. De amberblokjes zijn daarbij het populairst. Je kunt deze blokken ook op plekken leggen waar het niet zo lekker ruikt, denk bijvoorbeeld in de kast of op het toilet. Het voordeel is dat de geurzakjes of geurblokjes relatief goedkoop zijn, dus is het een leuk cadeau om te geven.

Veel plezier met het geven van het zeep cadeau!

We hopen dat je inspiratie hebt opgedaan voor een zeep cadeau. Kijk overigens ook even naar de knisperende kaarsen die knetteren als haardvuur. Het is geen zeep, maar het is wel een accessoire waardoor het lekker gaat ruiken in huis. Mocht je nog geen keuze kunnen maken, dan raden we aan om onze andere cadeau’s te bekijken.