De beste Starlight projector van dit moment!

Hoe gaaf zal het zijn als je de sterrenhemel naar binnen in je woonkamer of slaapkamer kan halen. Dat kan namelijk met de beste starlight projectors. In dit artikel gaan we je alles vertellen over deze nieuwe populaire gadget. We gaan je exact uitleggen wat een starlight projector kan en welke je het beste aan kan schaffen. Onlangs schreven we ook al een artikel over een plasmabol of een maanlamp.

Wat is een starlight projector?

Vertaal je Starlight projector naar het Nederlands, dan krijg je sterrenprojector. Het is een gadget die prachtige sterren kan projecteren op de muren en plafond van je slaapkamer. Het grote voordeel van een starlight projector is dat je elke avond onder de sterren weg kan dromen in je eigen bed. Het item is voornamelijk razend populair onder kinderen.

Sommige kinderen kunnen lastig in slaap vallen omdat ze niet in het donker willen slapen. Daarnaast zie je dat kinderen bang worden wanneer ze in de nacht wakker worden door het donker. Daarom is bijvoorbeeld slaaptrainer Sam ook razend populair, omdat kinderen een stukje herkenning hebben. Met behulp van een starlight projector is het slapen ineens niet eng meer. Goed om te weten, de meeste kun je met behulp van een timer instellen en schakelen zich automatisch zelf uit.

De sterrenlicht projectors worden ook veel gebruikt bij feestjes. Het wordt dan meer als alternatief gebruikt voor een discobol. Soms heb je bepaalde thema feestjes waar dit een must-have item is.

De beste starlight projectors

We hebben het hele internet afgestruind naar de beste starlight projectors. Bij het selecteren van de beste starlight projectors kijken we voornamelijk naar functies, beoordelingen en de prijs/kwaliteit verhouding. We hebben er drie geselecteerd waar we inspelen op verschillende wensen.

1) Foumt Aurora Starlight Projector

Eén van de beste starlight projectors in onze ogen, de Foumt Auroaro Projector. Het beschikt over 10 verschillende spectaculaire kleuren projecties. Zo kan je hem gebruiken voor het ontspannen na een werkdag of een verjaardag meer energie geven. Daarnaast is de Foumt één van de compactste starlight projectors op de markt, dus hij zal niet veel opvallen in je huis. Er zit ook een besturingstimer op waardoor je heerlijk in slaap kan vallen onder de sterrenhemel.

Foumt Aurora Projector – Sterren Projector - Galaxy projector - 10 verschillende lichtstanden – Grijs

★★★★★
69,95
Bol.com
as of 10 april 2024 07:17

2) Foumt Starry – Sterren projector – Galaxy projector – Projector – Sterrenhemel

Betaal je liever iets minder? Kies dan de Starlight projector van Gadgy. Met de timerfunctie gaat het apparaat automatisch uit na 1 of 2 uur, waardoor je het nooit vergeet uit te zetten als je in slaap valt. Heb je de timer perongeluk vergeten aan te zetten? Dan zal het apparaat automatisch uitgaan na vier uur. Je kunt de helderheid ook aanpassen, ook wel zo fijn als het licht uit te vel is. De sterren project beschikt over meerdere kleuren die je naar je eigen wens kan instellen.

Foumt Starry - Sterren projector – Galaxy projector – Projector - Sterrenhemel – Star projector – Muziek box bluetooth & usb-functie - Zwart

★★★★★
39,95
Bol.com
as of 10 april 2024 07:17

3) GK Smart – Sterrenprojector met de App

De sterrenlicht projector van GK smart is uniek in zijn soort. Je kan met behulp van je telefoon en wi-fi connectie maken met het apparaat. Hierdoor kun je de kleuren helemaal zelf op maat instellen. Je kunt de sterren snel projecteren, maar ook langzaam. Hierdoor is de projector geschikt voor meerdere situaties. Tenslotte is het apparaat ook compact, dus deze zal ook niet zoveel opvallen.

GeeKaa® Smart - Sterrenprojector - Zwart - Wifi - Sterren lamp - Galaxy projector - Sterrenhemel - Star projector - Nachtlamp - Discolamp -

★★★★★
29,95
Bol.com
as of 10 april 2024 07:17

Waar je op moet letten bij het kopen van een sterrenprojector

Sterrenprojectors heb je in vele kleuren, maten en prijzen. Je koopt waarschijnlijk niet elke dag een sterrenprojector, dus raden we aan om rekening te houden met een aantal dingen. Op basis van deze informatie kun je gerichter op zoek naar een sterrenprojector die aan je wensen voldoen.

Slapen of een feestje

Voor het slapen gaan ben je op zoek naar een rustige projector, bij het feesten ben je waarschijnlijk meer op zoek naar een projector die iets meer beweegt en meerdere kleuren heeft. Wees je van bewust dat niet elke projector hetzelfde is.

De afmeting

Kijk ook even goed naar de afmeting van de gadget. Waarschijnlijk wil je de projector ergens midden in de kamer of op het nachtkastje plaatsen. Je hebt compacte sterren projectors, maar ook redelijk grote. Het zal namelijk zonde zijn dat de projector niet in je slaapkamer past.

Lees beoordelingen van andere klanten

Online shoppen heeft zoveel voordelen. Je kunt online de prijzen checken van verschillende winkels en ervaringen lezen van andere klanten. Als je een goede starlight projector hebt gevonden, kijk dan ook even naar de beoordelingen. Soms kan het je net iets meer zekerheid geven.

Extra functies

Sommige projectors beschikken net over iets extra’s. Sommige schakelen zichzelf uit na een aantal uur. De andere projectors beschikken over een speaker; je kunt dan je eigen muziek afspelen met behulp van bluetooth en je telefoon. Je hebt ook sterrenlicht projectors die je met behulp van een afstandsbediening of je telefoon (via wi-fi) kan bedienen. Kortom, de keuze is reuze!