Top 4 | Oplaadbare waxinelichtjes

Om gezelligheid in huis te creëren schaffen we allerlei decoratie aan. We verven de muren, schaffen een mooie bos bloemen aan en leggen een aantal mooie kussens op de bank. Toch steken we vaak in de avond graag een theelichtje aan of een andere kaars. Alles voor een fijn avondje thuis.

We merken dat de laatste tijd veel mensen op zoek zijn naar oplaadbare waxinelichtjes. Dit begrijpen we heel goed, want hiermee kun je het al snel gezellig maken. In dit artikel gaan we in op onze favoriete oplaadbare waxinelichtjes.  Daarnaast gaan we in op de voordelen en hebben we een aantal alternatieven voor je klaar staan.

Top 4) Onze favoriete oplaadbare waxinelichtjes

Hieronder hebben we onze favoriete oplaadbare waxinelichtjes opgenomen. We hebben zowel waxinelichtjes op accu als op batterij in de lijst opgenomen. Ze staan ook wel bekend als theelichtjes. We hebben deze lijst samengesteld aan de hand van prijs/kwaliteit verhouding, de beoordelingen van klanten en onze eigen ervaring. We hopen dat je met deze lijst eenvoudig een keuze kan maken. Je kunt hier zelf alle oplaadbare waxinelichtjes vinden.

1) TIGIOO LED Kaarsen Oplaadbaar – 12 Oplaadbare LED Theelichtjes – Flikkerende LED Waxinelichtjes

Haal de gezellige sfeer in huis met deze oplaadbare led waxinelichtjes. Deze set bevat 12 flikkerende LED-theelichtjes. Ze hebben een standaardafmeting waardoor ze passen in iedere theelichtjes houder. Je kunt ze opladen met het oplaadblok wat mee wordt geleverd in de doos. Hierdoor hoef je ze niet per stuk op te laden, net zo handig. De adapter en oplaadkabel worden ook meegeleverd. Ze branden minimaal 8 uur.

De waxinelichtjes hebben één flikkerende stand. Natuurlijk is het niet zoals een echt waxinelichtje, maar het licht wordt wel echt goed nagebootst. Er worden 12 semi-transparante kokers meegeleverd zodat je niet direct in het licht hoeft te kijken. Aan de onderkant kun je de kaarsen aansteken.

Je kunt eventueel ook gezamenlijk de kaarsen aanschaffen onder meerdere huishoudens, maar let er wel op dat er maar één oplaadstation wordt meegeleverd. Echter hoef je ze niet heel vaak op te laden, maar dat is ook afhankelijk hoe vaak je ze wilt gaan gebruiken. Uit meer dan 150 reviews een beoordeling van een 9.

TIGIOO LED Kaarsen Oplaadbaar - 12 Oplaadbare LED Theelichtjes - Flikkerende LED Waxinelichtjes

★★★★★
39,25
Bol.com
as of 18 april 2024 07:47

2) KENN® 3D Waxinelichtjes – 200+ Branduren – 10 Stuks – Echt Wax – Realistische LED Theelichtjes – Inclusief Batterijen – Horeca Kaarsen – Waxinelichtjes Op Batterijen – Wax Kaarsen – Kerstverlichting

Je kunt ook waxinelichtjes aanschaffen die werken op een batterij. Deze waxinelichtjes werken op basis van knoopcelbatterijen. Dit zijn dunne ronde batterijen die je normaliter ook gebruikt bij de meeste weegschalen. Bij deze set bevat elk waxinelichtje één knoopcelbatterij. Voor een CR2450 knoopcelbatterij betaal je tussen de één a twee euro.

Bij deze set ontvang je 10 realistische theelichtjes. Ze hebben hetzelfde sfeervolle effect als een normaal theelichtje. Ze hebben een diameter van 4,1 centimeter waardoor ze in de meeste waxinelichthouders passen. Deze theelichtjes beschikken over een automatische timer waardoor ze vanzelf uit en aan kunnen.  Ze hebben een brandtijd van 200 uur. Zoals ook bij de vorige zijn klanten lovend over deze waxinelichtjes op batterij. Het product scoort een 8,8 uit meer dan 400 reviews.

KENN® 3D Waxinelichtjes - 200+ Branduren - 10 Stuks - Echt Wax - Realistische LED Theelichtjes - Inclusief Batterijen - Horeca Kaarsen - Waxinelichtjes Op Batterijen - Wax Kaarsen - Kerstverlichting

★★★★★
39,95
Bol.com
as of 18 april 2024 07:47

3) KENN® Oplaadbare LED Kaarsen – Inclusief Afstandsbediening – Bewegende Vlam – Veilig & Duurzaam – Realistische Kaarsen – Oplaadbare Waxinelichtjes – Ongeparfumeerd – Kerstverlichting

Deze oplaadbare LED-kaarsen zijn niet exact de klassieke waxinelichtjes, maar geven wel dezelfde sfeer. Deze set komt in drie verschillende kaarsen: één van 10cm, 12,5cm en 15cm. Het unieke is dat deze over een aantal handige functies beschikt. Eén daarvan is de afstandsbediening. Je kunt ze daarmee op afstand bedienen. Daarnaast is er een timer-functie waardoor je zeker weet dat ze uit gaan als je naar bed gaat.

In de doos wordt er een oplader meegeleverd om de kaarsen te kunnen opladen. Ze branden zo ongeveer 20 uur en zijn binnen 2 uur opgeladen. Klanten zijn lovend over hoe realistisch de flikkering is van de kaars. Het kost misschien wat, maar dan kun je ook jaren van genieten. Ze lijken sprekend op echte kaarsen.

Inmiddels heeft deze kaars meer dan 400 reviews verzameld. Uit deze reviews komt een gemiddelde score van een 8,8. Mocht je twijfelen, dan raden we aan om het uit te proberen. Je kunt achteraf betalen en als hij niet naar wens is kun je hem binnen dertig dagen kosteloos retourneren.

KENN® Oplaadbare LED Kaarsen - Inclusief Afstandsbediening - Bewegende Vlam - Veilig & Duurzaam - Realistische Kaarsen - Oplaadbare Waxinelichtjes - Ongeparfumeerd - Kerstverlichting

★★★★★
54,95
Bol.com
as of 18 april 2024 07:47

4) Nince Led Kaarsen met Bewegende Vlam – Ledkaars Met Afstandsbediening Van Echte Wax – Dimbaar en Timer Functie

Mocht je op zoek zijn naar oplaadbare led kaarsen, dan raden we aan om deze te overwegen. Dit is namelijk één van de betere die scoort op het design en de prijs/kwaliteit verhouding. De waxinelichtjes werken op 2 AA batterijen (niet in begrepen). We raden aan om oplaadbare AA batterijen aan te schaffen, zodat je ze vaker kunt gebruiken. Kijk dan ook direct even naar een batterij oplader.

De set bestaat uit drie kaarsen met verschillende hoogtes 10cm, 12,5 cm en 15cm en hebben een diameter van 7,5 centimeter. Ze geven een luxe uitstraling door het zwarte smoke glas. Het unieke is dat je de helderheidsmodus en de flikkering in kunt stellen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening.  Een echte aanrader voor degene die voor sfeer houdt!

Nince Led Kaarsen met Bewegende Vlam - Ledkaars Met Afstandsbediening Van Echte Wax - Dimbaar en Timer Functie

★★★★★
27,00
Bol.com
as of 18 april 2024 07:47

Tip: wellicht schrik je van de prijzen. We raden echter aan om te kijken naar deze prijsklasse. Je ziet dat de goedkopere alternatieven vaak beschikken over een andere gelere kleur. Je kunt ook altijd sorteren op prijs van laag naar hoog. Je kunt hier alle waxinelichtjes op accu of batterij vinden waarbij er gesorteerd is van laag naar hoog.

De voordelen van een oplaadbare waxinelichtjes

Oplaadbare waxinelichtjes hebben een aantal voordelen ten opzichte van de klassieke waxinelichtjes. We hebben ze hieronder kort voor je opgesomd:

  • Een groot voordeel is dat niet druk hoeft te maken over brandgevaar. Bij klassieke waxinelichtjes kan het nog wel eens voorkomen dat je hem per ongeluk niet hebt uitgeblazen. In sommige verzorgingshuizen is het strikt verboden om een kaarsje te branden, met deze LED-waxinelichtjes is het probleem daarmee opgelost.
  • Je hoeft niet iedere dag een nieuw waxinelichtje in de koker te doen. Het scheelt je daarom tijd om het gezellig in huis te maken. Ze hebben meestal minimaal een brandtijd van 8 uur.
  • Je hebt geen last meer van kaarsvet wat je hoeft schoon te maken.
  • Je hebt geen last meer van de geur van opgebrande kaarsen. 
  • Ze lijken veel op de echte kaars, dus je haalt de sfeer in je huis met behulp van deze LED-kaarsen.

Een aantal alternatieven voor de oplaadbare waxinelichtjes

Toch zijn er een aantal alternatieven die je kunt overwegen bij het aanschaffen van waxinelichtjes. We gaan er hieronder op in.

Oplaadbare LED-kaarsen

Hierboven gingen we er net ook al even op in. Maar je ziet gewoon dat oplaadbare LED kaarsen ook ontzettend populair zijn. Je hoeft je dan ook niet druk te maken over het waxinelichtje wel in de houder past die je al in huis hebt. Zoals je wellicht gemerkt hebt zijn er nog niet heel veel waxinelichtjes op accu verkrijgbaar. We kunnen daarom iedereen de oplaadbare LED-kaarsen aanraden.

Echte kaarsen

Wellicht is dit een beetje tegenstrijdig, maar echte kaarsen geven natuurlijk ook een sfeer in huis. Je hebt overigens verschillende kaarsen. Zo schreven we onlangs een artikel over knisperende kaarsen en draaikaarsen. Het is wel ontzettend belangrijk dat je ze uitblaast wanneer je naar bed gaat. Daarnaast moet je rekening houden met kaarsvet en je ze om de tijd moet vervangen. Je kunt hier alle waxinelichtjes vinden.

Lichthuisjes

Klinkt misschien cliché, maar je ziet ook veel lichthuisjes in de donkere dagen. Deze huisjes met een lichtje zorgen voor een stukje sfeer in je huis. Ze zijn verkrijgbaar van diverse merken en in verschillende prijsklassen.  Je kunt ze eenvoudig aanzetten met de schakelaar die aan de onderkant is bevestigd. Een optie om te overwegen!

Mooie sfeervolle lamp

Een sfeervolle lamp kan natuurlijk ook sfeer brengen in je woning. Struin eventueel pinterest af naar sfeervolle lampen of indelingen. Je kunt hier ontzettend veel inspiratie vinden over woonkamers. Daarnaast kan de warmte van de lamp ook zorgen voor sfeer. Wellicht heb je nog felle witte lampen in huis, deze zijn niet heel sfeervol in onze ogen. Je kunt hier sfeerverlichting vinden.

Veel succes met het vinden van de juiste oplaadbare theelichtjes!

Hopelijk ben je een stukje wijzer geworden over oplaadbare waxinelichtjes. Je kunt ze ook vinden bij de meeste grote ketens zoals de action, JYSK, en Xenos. Vaak zijn ze daar wel iets goedkoper, alleen zijn ze vaak ook van mindere kwaliteit. Onlangs schreven we ook een artikel over wandlampen zonder stroom. Dit is ideaal bij ruimtes in je woning waar je geen stroompunten in de buurt hebt.